درباره امور پژوهش::

دور نگار 77240447

کد پستی 13114-16846

پست الکترونیک research@iust.ac.ir

:: دومین همایش ملی مدیریت پژوهش و فناوری ::

دومین همایش ملی مدیریت پژوهش و فناوری در 27 آذر ماه 1390 توسط پژوهشکده سیاستگذاری علم، فناوری و صنعت برگزار می گردد.

محورهای همایش:

- جهاد اقتصادی و اقتصاد مبتنی بر دانش؛ مفاهیم، چالش­ها و دستاوردها

- بررسی سیاست­ها و برنامه ­های پژوهش و فناوری کشور (قانون حمایت از شرکت­های دانش­ بنیان،نقشه­ ی جامع علمی کشور، برنامه­ های پنج­ساله توسعه و ...)

- تحلیل نقش بخش غیردولتی در فعالیت و تأمین مالی پژوهش و فناوری در ایران و جهان .

- بررسی ساختارها و نهادهای پژوهش و توسعه فناوری در کشور (پارک­های علم و فناوری، شرکت­های دانش­ بنیان، شهرک­های صنعتی، ستادهای ملی توسعه فناوری )

مدیریت پژوهش و فناوری در دانشگاه­ ها و مراکز پژوهشی؛ مفاهیم، تجارب و چالش­ها

علاقمندان جهت شرکت در همایش و کسب اطلاعات بیشتر می توانند به سایت www.ncrt.ir مراجعه نمایند.

دفعات مشاهده: 4105 بار   |   دفعات چاپ: 1161 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 149 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4657