درباره امور پژوهش::

دور نگار 77240447

کد پستی 13114-16846

پست الکترونیک research@iust.ac.ir

:: چهارمین کنفرانس سوخت و احتراق ::

چهارمین کنفرانس سوخت و احتراق در تاریخ 19 و 20 بهمن ماه 1390 برگزار می گردد. علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به سایت http://fcci2012.kashanu.ac.ir مراجعه نمایند.

موضوعات کنفرانس: :

· تئوری سوخت و احتراق
سوخت‌های جامد، مایع و گاز، شعله‌های آرام و آشفته، شعله‌های پیش‌آمیخته و نفوذی، امواج تراک، سینتیک شیمیایی، روشهای عددی و تجربی در احتراق، ترمودینامیک و انتقال حرارت .

· سوخت و احتراق صنعتی
بهینه سازی مصرف سوخت، مشعل‌ها و کوره‌های صنعتی، بهینه سازی احتراق، فناوریهای پیشرفته. تولید همزمان برق و حرارت

· موتورهای درونسوز
شبیه سازی جریان درون موتور، فناوریهای نو در طراحی موتور، CNG ، بیوسوخت

· سیستم های پیشرانش
موتور راکت، موتورهای هواتنفسی، توربین گاز

· مدیریت و اقتصاد سوخت و احتراق
مدیریت مصرف سوخت در ساختمان و صنعت، اقتصاد سوخت در نیروگاهها و پالایشگاهها، اقتصاد منابع هیدروکربنی، مدل های اقتصادی بهینه سازی مصرف سوخت، اقتصاد سوخت در حمل و نقل و مدیریت عرضه و تقاضای سوخت .

· محیط زیست و ایمنی موتورهای سازگار با محیط زیست،کاهش آلاینده ها،حریق، HSE ، تجهیزات ایمنی

· سوخت و احتراق در بخش تجاری و مسکونی
تجهیزات گازسوز، مشعل های موتورخانه، بخاری های بدون دودکش، بهینه سازی مصرف سوخت، تجهیزات گرمایشی و سرمایشی

دفعات مشاهده: 3824 بار   |   دفعات چاپ: 966 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 94 بار   |   0 نظر