با حضور معاون دانشجویی وزارت علوم
دومین هم اندیشی دانشجویان دکتری دانشگاه برگزار شد
دومین نشست و هماندیشی دانشجویان مقطع دکتری و هیات رئیسه دانشگاه با حضور دکتر ملاباشی، معاون دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، بعدازظهر روز دوشنبه پنجم اردیبهشتماه سال 1390 در سالن آمفیتئاتر شهید بهرامی برگزار شد.
در این نشست چهار تن از دانشجویان دوره دکتری به عنوان دبیر و مسئولان کار گروههای پژوهشی- آموزشی و فرهنگی انجمن مهندسی فردا (انجمن مهندسی فرهنگی دانشگاه اسلامی) به تبیین اهداف و عملکرد این انجمن پرداختند. سپس دکتر ملاباشی، معاون دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، ابتدا به رئیس و هیات رئیسه دانشگاه به خاطر برپایی این نشست و هماندیشی تبریک گفت و افزود: این جلسه مفید آموزشی، یادآور آن چیزی است که باید انجام شود و از این حیث بسیار حایز اهمیت است.
دکتر ملاباشی با اشاره به پرسشنامه مطرح شده در جلسه و تعبیرات آن، ابراز امیدواری کرد اینکار حداقل در دانشگاههای فنی- مهندسی تهران هم صورت پذیرد و بعد یک نشست گروهی برگزار شود تا این حرکت بتواند طرحهای خوبی برای وزارتخانه در جهت اصلاح برخی امور در بر داشته باشد.
معاون دانشجویی وزیر علوم، با تاکید بر این که دانشگاهها موظفند نیروی متخصص مورد نیاز کشور را تربیت کنند گفت: در حال حاضر شش هزار دانشجوی دوره دکتری داریم و با برنامههای وزارت علوم، از مهرماه سال 1390 حداقل ده هزار دانشجوی دکتری در دانشگاههای دولتی و در کل کشور حدود پنجاه هزار دانشجو خواهیم داشت که به طور طبیعی درصد خاصی از آنها به عنوان هیات علمی دانشگاهها مشغول خواهند شد و مابقی باید صنعت کشور را نجات دهند.
در ابتدای این نشست دکتر فتحیان، معاون آموزشی دانشگاه، هدف از برگزاری این جلسه توسط معاونت آموزشی را تلاش برای شناسایی نقاط ضعف و قوت موجود در مقطع دکتری و دریافت راه حل برای ادامه مسیر ذکر کرد. وی با اشاره به تحصیل بیش از 800 دانشجوی دکتری در حال حاضر در دانشگاه علم وصنعت ایران گفت: حضور این افراد به عنوان اعضای هیات علمی یا متفکران فردای جامعه بسیار حایز اهمیت است.
در ادامه نشست، جلسه پرسش و پاسخ با حضور دکتر فتحیان(معاون آموزشی)، دکتر بازیار(معاون پژوهش و فناوری)، دکتر خلج امیرحسینی( معاون فرهنگی) ، دکتر طالبی (معاون دانشجویی) و دکتر مقبلی(مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه) برگزار شد.
گفتنی است «انجمن فردا» برای آسیبشناسی مسائل مختلف دانشجویان مقطع دکتری، چهار کارگروه آموزشی- پژوهشی، ارتباط با صنعت، فرهنگی و رفاهی را تشکیل داده است. این انجمن با نظرسنجی از دانشجویان دکتری و تحلیل نتایج آن، راهکارهایی برای رفع مشکلات و آسیبها ارایه کرده که در این نشست بدان پرداخته شد.