برگزاری سومین روز یازدهمین جشنواره هفته پژوهش استان،

  AWT IMAGE

 

  نایب رییس مجلس شورای اسلامی:

  بزرگترین دستاورد نظام جمهوری اسلامی، تحول علمی است

      حجت الاسلام و المسلمین ابوترابی نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، در مراسم مشترک تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه علم و صنعت ایران و یازدهمین جشنواره هفته پژوهش و فناوری استان تهران تأکید کرد: بزرگترین دستاورد نظام جمهوری اسلامی در طول سه دهه عمر پر ثمر آن، تحول علمی، رشد پژوهش و تحقیق ، تبدیل به دانش و فناوری و فناوری به تولید صنعتی است.

  ابوترابی که امروز سه شنبه هفتم دی ماه در سال اجتماعات دانشکده مهندسی خودرو سخنرانی می کرد؛ افزود این مهمترین و بلندترین و با ارزش ترین گامی است که نظام جمهوری اسلامی برداشته و تمامی دستاوردها و سرمایه هایی که به دست آورده ایم در سایه همین انقلاب و انفجار علم است.

  وی تصریح کرد: بدون تردید اگر شکوفایی علمی در کشور شکل نمی گرفت در دفاع مقدس هم به پیروزی نمی رسیدیم و اگر این شکوفایی پشتوانه فناوری و تولید صنعتی ما نبود، تردیدی ندارم از دیر باز مورد تهاجم نظامی غرب به سرکردگی آمریکا قرار می گرفتیم.

  نایب رئیس مجلس گفت: آنچه در ایران اسلامی اتفاق افتاده پیوند علم و دانش در حوزه معرفتی با حوزه علوم تجربی است و امروز افرادی در علوم تجربی افتخار می آفرینند که علوم انسانی، معرفتی، اخلاقی در عقیده و رفتار آنان تجلی یافته است.

  نایب رییس مجلس در بخش دیگری از صحبت های خود نقش دانشگاه ها را در اجرای طرح هدفمند سازی یارانه ها، بی بدیل دانست و گفت: باید با تکنولوژی دیگری صنعت، کشاورزی و تولید را مدیریت کرد و این تحول، ثمره کار پژوهشی دانشگاهیان است. وی همچنین دانشکده مهندسی خودرو دانشگاه علم و صنعت ایران را پشتوانه صنعت خودرو سازی کشور خواند و در پایان ابراز امیدواری کرد: به نقطه ای برسیم که هیچ تصمیمی از خرد و کلان اتخاذ نگردد مگر آنکه مهر جامعه دانشگاهی را بر خود داشته باشد.

  دکتر جبل عاملی، رییس دانشگاه، نیز در این مراسم بعد از گفتن خیر مقدم به مهمانان، سخنان خود را با ارتقای دانشگاه علم و صنعت ایران در جایگاه دوم دانشگاه های فنی و مهندسی کشور به استناد پایگاه علوم استنادی جهان اسلام آغاز کرد و سپس به تبیین روند تدوین و پیگیری سند راهبردی دانشگاه پرداخت.

  دکتر جبل عاملی افزود: اکنون در شرایطی از کشور هستیم که اسناد بالا دستی توسعه علمی و آموزش عالی کشور به خوبی تدوین شده و سند چشم انداز به نقطه بسیار خوب و امیدوار کننده ای رسیده است. همچنین برنامه پنجم توسعه در بخش آموزش عالی کشور، عالمانه طراحی شده و امیدواری های بسیاری ایجاد کرده است.

  وی حرکت دادن دانشگاه به سمت دانشگاه نوآور، خلاق و کارآفرین، تأسیس دانشکده های جدید به ویژه در رشته های بین دانشکده ای، ورود به حوزه های انرژی و محیط زیست، تعریف جایگاه دانشگاه در حوزه بین الملل، تأسیس شرکت های دانش بنیان، تنوع در شیوه های پذیرش دانشجو به ویژه دانشجویان دکتری، تحول در شیوه های آموزشی، داشتن برنامه برای جذب نخبگان و ضرورت تحول در ساختارهای نظام اداری دانشگاه را از برنامه ها و فرصت های کلیدی پیش رو در دانشگاه بر شمرد و بر اجرای برنامه های تحول فرهنگی در حوزه های گوناگون دانشگاه تأکید کرد.

  پس از آن دکتر علی احمدی ( عضو هیأت امنای دانشگاه) در زمینه ارزیابی پژوهشی با رویکرد تفکر ارزشی سخنرانی کرد و دکتر بازیار، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه به ارائه گزارشی از عملکرد پژوهش پرداخت.

  در انتهای این مراسم از پژوهشگران برتر سال 1388 دانشگاه به شرح زیر با اهدای لوح و هدایا تقدیر شد.

  دانشکده مهندسی مواد و متالورژی:

  1.دکتر سعید قدرت نما شبستری

  2.دکتر فرهاد گلستانی فرد

  3.دکتر شهرام خیر اندیش

  دانشکده مهندسی مکانیک:

 1. دکتر محمود مهرداد شکریه

  2.دکتر مجید رضا آیت الهی

 3. دکتر محرم حبیب نژاد

  دانشکده مهندسی عمران:

  1- علی کاوه

  2- دکتر امیر فرشاد اعتماد شهیدی

  3- دکتر غلامرضا قدرتی امیری

  دانشکده مهندسی برق:

  1- دکتر حیدرعلی شایانفر

  2- دکتر شهرام جدید

  3- دکتر محمد خلج امیری

  دانشکده مهندسی راه آهن:

  1- دکتر سید جواد میر محمد صادقی

  2- دکتر جبار علی ذاکری

  3- دکتر داوود یونسیان

  دانشکده مهندسی کامپیوتر:

  1- دکتر محمد رضا جاهد مطلق

  2- دکتر محمد فتحی

  3- دکتر محسن شریفی

  دانشکده مهندسی صنایع:

  1- دکتر رسول نورالسناء

  2- دکتر سید محمد سید حسینی

  3- دکتر سید جعفر سجادی

  دانشکده مهندسی شیمی:

  1- دکتر تورج محمدی

  2- دکتر سید نظام الدین اشرفی زاده

  3- دکتر علی الله وردی

  دانشکده مهندسی خودرو:

  1- دکتر جواد مرزبان راد

  2- دکتر اوستا گودرزی

  دانشکده معماری:

  1- دکتر راضیه سادات رضا زاده

  2- دکتر فاطمه مهدیزاده

  دانشکده شیمی

  1- دکتر منصور انبیاء

  2- دکتر محمد رضا نعیمی جمال

  3- دکتر سید محمد هاشمیان زاده

  دانشکده ریاضی

  1- دکتر عبدالله شید فر

  2- دکتر خسرو مالک نژاد

  3- دکتر جلیل رشیدی نیا

  دانشکده فیزیک

  1- دکتر محمد حسین مهدیه

  2- دکتر بیژن غفاری

  3- دکتر ادریس فیض آبادی

  واحد اراک

  دکتر ابوالفضل احمدی

  واحد بهشهر

  دکتر محمد رضا سرمستی امامی

  همچنین از دکتر آزاده تجردی ( رتبه دوم دانشگاه در کیفیت پژوهش- تعداد ارجاعات)، دکتر حسین بلندی (همکار برتر در ایجاد ارتباط پژوهشی در صنعت در سال 88 )، دکتر محمد سلیمانی(همکار برجسته در ایجاد ارتباط پژوهشی در صنعت در سال 88)،  دکتر نوروز محمد نوری ( برگزیده بیست و سومین جشنواره خوارزمی)   تقدیر شد. علاوه بر آن سایت دانشکده مهندسی مکانیک و سایت پژوهشکده الکترونیک و مجله معماری در حوزه اطلاع رسانی به عنوان برگزیده انتخاب شدند.

  گفتنی است حضرت حجت الاسلام و المسلمین ابوترابی نائب رئیس مجلس شورای اسلامی پیش از حضور در مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه با همراهی اعضای هیأت رئیسه، از سه مرکز تحقیقاتی : ماهواره، فناوری عصبی و کامپوزیت ایران بازدید به عمل آورد.

آلبوم تصاویر

 

 


دفعات مشاهده: ۵۱۴۱ بار   |   دفعات چاپ: ۱۸۹۶ بار   |   دفعات ارسال به دیگران: ۱۴۲ بار   |   ۰ نظر



CAPTCHA

  تمامی حقوق برای دانشگاه علم و صنعت ایران محفوظ است.