دفتر مرکزی انجمن‏های علمی::
فرمها و آئین‏نامه‏ها::
نشریات علمی::
اخبار::
گالری تصاویر::
سوالات متداول::
انجمن دانشکده‏ها::
کنفرانس‏ها و همایش‏ها::
تماس با ما::
تسهیلات ویژه::

پيشنهاد شما در رابطه با مطالب نشريه علمي نگاه چيست؟
به بيان دستاوردهاي انجمن‏هاي علمي بپردازد.
به جمع آوري و نشر آخرين دست آوردهاي روز دنيا در زمينه هاي علمي بپردازد.
اخبار دانشگاه را منعكس سازد.
به بيان دستاوردهاي علمي اساتيد بپردازد.
به نقد و بررسي امور دانشجويان در زمينه علمي بپردازد.

:: یازدهمین جشنواره هفته پژوهش استان تهران ::
به میزبانی دانشگاه علم و صنعت ایران یازدهمین جشنواره هفته پژوهش استان تهران برگزار خواهد شد.

یازدهمین جشنواره هفته پژوهش استان تهران روز شنبه چهارم دی‌ماه سال جاری با حضور استاندار تهران، مسوولان پژوهشی دانشگاه‌ها، مراکز صنعتی، آموزش و پرورش و فرمانداریهای استان به میزبانی دانشگاه علم و صنعت ایران افتتاح خواهد شد.

براساس این گزارش، قرار است همایش‌هایی با محوریت «دانشگاه، صنعت، پژوهش» روز چهارم دی‌ماه، «نقش آموزش و پرورش در شکل‌گیری زیرساختهای پژوهشی» روز پنجم دی‌ماه، «ارزیابی پژوهشی بر اساس تفکر ارزشی» و « چالش‌های برنامه‌ریزی پژوهشی و تقدیر از طرح‌های برتر استان تهران» روز هفتم دی‌ماه سال جاری، با حضور مسوولان و مدیران حوزه پژوهشی دانشگاه‌ها، مراکز صنعتی، فرمانداری‌ها و آموزش و پرورش در این دانشگاه برگزار‌ گردد.

دفعات مشاهده: 2998 بار   |   دفعات چاپ: 1032 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 151 بار   |   0 نظر