هفتمین کارگاه بین‌المللی فرآیندهای تصادفی آغاز به کار کرد

 

AWT IMAGE

  هفتمین کارگاه بین‌المللی فرآیندهای تصادفی در دانشگاه آغاز به کار کرد

  از صبح امروز، سه‌شنبه، نهم آذرماه، به مدت سه روز «هفتمین کارگاه بین‌المللی فرآیندهای تصادفی وکاربردهای آن» به مدت سه روز و با حضور معاون وزیر علوم و رئیس مؤسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی، و جمعی از اساتید و دانشجویان در مجتمع امام خمینی (ره) دانشگاه آغاز نمود.

  در ابتدای مراسم، دکتر هادیان، معاون وزیر علوم و رئیس موسسه پژوهش‌ و برنامه‌ریزی آموزش‌ عالی که خود عضو هیات علمی دانشکده ریاضی می‌باشد در سخنانی به ذکر تاریخچه کوتاهی از دانشگاه علم وصنعت ایران پرداخت.

  همچنین در این مراسم ابتدا دکتر فرنوش، دبیر کارگاه، ضمن خیر مقدم به میهمانان، هدف از برگزاری این کارگاه را استفاده از تجربیات و در کنار هم بودن و مرور کردن کارهایی که در این شاخه از احتمالات انجام شده، عنوان کرد و افزود: این شاخه از ریاضی کاربرد فراوانی دارد و برای تجزیه وتحلیل کارهای مهندسی از این الگوها استفاده می‌شود و قول داد که این شاخه‌ها از علم ریاضی را در دانشکده ریاضی دانشگاه علم و صنعت ایران ایجاد کنند.

  سخنران پایانی این مراسم دکتر سلطانی، بنیانگذار «کارگاه بین‌المللی فرآیندهای تصادفی و کاربردهای آن» بود که در ابتدای سخنان خود تاریخچه‌ کوتاهی از کارگاه بین‌المللی فرآیندهای تصادفی را عنوان کرد و گفت: اولین کارگاه فرآیندهای تصادفی در سال 1386 و در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد که هر شش ماه یکبار در یکی از دانشگاه‌های بزرگ برگزار می‌شود. وی افزود: هدف از برگزاری این کارگاه دوستی و همفکری عمیق بین دانشگاه‌ها و چهره‌های علمی جوان کشور است که باعث تشویق و ترغیب جوانان می‌شود. دکتر سلطانی یکی از دلایل موفقیت این کارگاه را همکاری بی‌نظیر استعدادهای جوان در کنار اساتید با سابقه دانست.

آلبوم تصاویر

 


دفعات مشاهده: ۶۱۷۹ بار   |   دفعات چاپ: ۱۸۶۴ بار   |   دفعات ارسال به دیگران: ۱۵۹ بار   |   ۰ نظر



CAPTCHA

  تمامی حقوق برای دانشگاه علم و صنعت ایران محفوظ است.