زیرساختهای پژوهشی، چالش بزرگ دانشگاههای فنی و مهندسی کشور است
دکتر جبلعاملی در جمع تنی چند از خبرنگاران خبرگزاریهای کشور از زیرساخت پژوهشی و امکانات تحقیقاتی به عنوان بزرگترین چالش دانشگاههای فنی و مهندسی کشورنام برد و افزود: اگر این زیر ساخت به روز نشود اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در انجام پروژههای تحقیقاتی خود با مشکل مواجه خواهند شد.
رئیس دانشگاه گفت: هر چند بزرگترین سرمایه در این دانشگاه وجود اساتید و انسانهای دانشمندی است که درسطح بینالمللی و در حوزه تحصصیاشان شناخته شدهاند، اما وجود امکانات و تجهیزات تحقیقاتی به روز نیز از ضروریات انجام کار در دانشگاههاست.
دکتر جبلعاملی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر تخصیص پژوهانه به دانشجویان دکتری گفت: تمام فعالیتهای این کار در سال 88 انجام شد اما عملاً از سال 89 اقدامات قانونی این امرشروع شد و بر اساس آیین نامه وزارت علوم درحال حاضر حدود یکصد نفر از دانشجویان دکتری این دانشگاه شرایط دریافت پژوهانه را دارا می باشند..
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود گفت: ذائقه جامعه و مردم همهاش سیاسی نیست و بیشتر مردم به واسطه ارتباطی که با دانشگاهها دارند، انتظار دارند اخبار علمی دانشگاهها پوشش داده شود.
دکتر جبلعاملی از خبرنگاران حاضر در جلسه خواست تا فعالیتهای علمی و پژوهشی دانشجویان را بیشتر پوشش دهند.
رئیس دانشگاه در پایان صحبتهای خود از تصویب تاسیس دو دانشکده فناوریهای نوین و مدیریت در هیات امنای دانشگاه خبر داد و گفت: این دو دانشکده قرار است از سال 1390 در مقطع تحصیلات تکمیلی دانشجو پذیرش نمایند.
لازم به ذکر میباشد، قبل از ظهر روز یکشنبه سیام خردادماه 89 جمعی از خبرنگاران خبرگزاریهای مختلف به دعوت روابط عمومی دانشگاه، نشستی صمیمانه را با رئیس دانشگاه برگزار نمودند.