نشست صمیمانه مدیران گروه دانش رسانه ملی با هیات رئیسه

 

AWT IMAGE

  برگزاری نشست صمیمانه مدیران گروه دانش رسانه ملی با هیات رئیسه دانشگاه

  قبل از ظهر دوشنبه، بیست و چهارم خردادماه 89، تنی چند از مدیران گروه دانش شبکه‌های مختلف صدا و سیما، با هیات رئیسه دانشگاه نشستی صمیمانه با موضوع «بررسی راه‌های تعامل بین دانشگاه و رسانه ملی» برگزار نمودند.

  در این نشست دو ساعته که به دعوت روابط عمومی دانشگاه و با هدف ارتقای تعامل بین دانشگاه و رسانه ملی درخصوص حضور و انعکاس رویدادهای علمی دانشگاه در صداو سیما برگزار شد، مسوولین دانشگاه و مدیران گروه دانش نقطه نظرات خود را در این زمینه مطرح نمودند.

  دکتر جبل‌عاملی در ابتدای این جلسه به معرفی اجمالی دانشگاه برای مدیران گروه دانش پرداخت و در ادامه افزود: این دانشگاه که قدیمی‌ترین دانشگاه فنی و مهندسی کشور به شمار می‌آید، در بخش‌های مختلف جامعه بیش از 45 هزار دانش آموخته‌اش مشغول به خدمت‌اند.

  وی در ادامه به قابلیت‌های دانشگاه علم وصنعت ایران اشاره کرد و گفت: ما هیچ موقع مدعی پذیرش نفرات برتر کنکور سراسری برای مقطع کارشناسی نبوده‌ایم، اما سهم قبولی دانش‌آموختگان مقطع کارشناسی این دانشگاه در مقاطع کارشناسی‌ارشد دانشگاه‌های معتبر داخلی و خارجی فوق‌العاده است، طوری که در سال گذشته تقریبا معادل آنچه که در مقطع کارشناسی دانشجو پذیرفته‌ایم، دانش‌آموختگان مقطع کارشناسی این دانشگاه در مقطع کارشناسی‌ارشد دانشگاه‌های معتبر پذیرفته شده‌اند.

  وی در بخش دیگری از صحبت های خود ضمن اشاره به ماموریت‌های مختلف تحقیقاتی دانشگاه، افزود: این دانشگاه یکی از سه دانشگاهی است که پروژه ماهواره را پیگیری می‌کند و امید است تا پایان سال جاری بتواند برای بار دوم ماهواره دیگری را به فضا پرتاب نماید.

  دکتر جبل‌عاملی در بخش پایانی صحبت‌های خود توقع دانشگاه‌ها از رسانه ملی را چنین بیان داشت که جامعه‌ای با بیش از 12 هزار استاد و عضو هیات علمی و بیش از 4 میلیون دانشجو می‌بایست درصد بیشتری از زمان را در نظام رسانه‌ای کشور سهم داشته باشد.

  رئیس دانشگاه به بیانات رهبر معظم انقلاب در خصوص «گفتمان علمی» اشاره کرد و گفت: اگر بخواهیم به جد به این مقوله بپردازیم می‌بایست دانشگاه‌ها فرصت بیشتری از رسانه ملی در اختیار داشته باشند تا بتوانند قابلیت‌های خود را بروز دهند.

  و در ادامه این جلسه مهندس عمادی، مدیر گروه دانش شبکه چهار سیما، برگزاری این نشست را بسیار عالی توصیف نمود.

  مدیر گروه دانش شبکه چهار سیما، از علاقه‌ این شبکه به همکاری با دانشگاه سخن گفت و افزود: بیش از 80 درصد مخاطبان شبکه چهار سیما تحصیلاتی بالاتر از لیسانس دارند و این رسانه علمی آماده است تا با همکاری دانشگاه، استراتژی را برای تعیین زمینه‌ همکاری‌های بیشتر و متقابل تدوین نماید.

  خانم دکتر جلالی، مدیر گروه اجتماعی شبکه پنج سیما، نیز در اظهاراتی تعیین استراتژی و زمینه‌های همکاری برای برقراری تعامل بیشتر بین دانشگاه و رسانه ملی را مهم دانست و گفت: درنگ و تا نی ناشی از مباحث علمی و فنی در کنار سرعت فوق‌العاده زیاد آنتن رسانه باعث شده تا متاسفانه زمینه تعامل دانشگاه و رسانه به خوبی فراهم نشود و برای این منظور ضرورت دارد تا اتاق فکر و کار گروه مشترکی شکل بگیرد تا حکم کاتالیزور را جهت تسریع در امر برنامه ریزی انجام دهد.

  وی در پایان به معرفی سلسله برنامه‌هایی از شبکه پنج سیما پرداخت که شرایط حضور دانشگاه در آن مهیا است.

  نواب مطلق، مدیر گروه دانش شبکه یک سیما نیز، از حضور دانشگاه در این شبکه استقبال نمود و گفت: ما اتفاقاً دست دانشگاه را در تمام حوزه‌های علمی و دانشجویی برای همکاری می‌فشاریم.

  وی نیز همچون همکاران دیگر خود بر تدوین استراتژی همکاری دانشگاه با رسانه ملی، تاکید نمود.

  میرهاشمی، مدیر گروه دانش شبکه پنج سیما، نیز در سخنانی از حضور دانشگاه در برنامه‌های رسانه ملی استقبال کرد و گفت این مدیریت یک سال و نیم است در شبکه ایجاد شده و از همکاری دانشگاه به خصوص در زمینه پروژه ماهواره استقبال می‌کند.

  خانم معصوم‌زاده، مدیر گروه دانش شبکه رادیویی فرهنگ نیز یکی از استراتژی‌های اصلی این شبکه رادیویی را ایجاد فرصت‌های آموزشی برابر عنوان نمود و افزود: پیشانی شبکه فرهنگ در اختیار گروه دانش است.

  وی تدوین استرات‍ژی تعامل رسانه با دانشگاه را ضروری دانست اما تاکید کرد این استراتژی می بایست برای دانشگاه با شبکه ها و رسانه های مختلف متفاوت باشد چرا که ممکن است ایجاد موازی کاری و تکرار مباحث در شبکه های مختلف را باعث شود.

  مدیر گروه دانش شبکه رادیویی فرهنگ آمادگی این شبکه را در زمینه استفاده از کارشناسان علمی و تخصصی با قابلیت اجرای برنامه و اطلاع رسانی رویدادهای مهم دانشگاه و توانمندی های پژوهشی اعلام کرد.

  دکتر فتحیان، ‌معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه نیز، در سخنانی از مدیران رسانه ملی خواست تا نسبت به معرفی فعالیت‌های انجمن‌های علمی دانشجویی، نظام نوآوری و کارآفرینی در دانشگاه‌ها و فرآیند انتقال مدیریت دانش توجه بیشتری نمایند.

  آلبوم تصاویر


دفعات مشاهده: ۶۵۶۳ بار   |   دفعات چاپ: ۲۰۵۱ بار   |   دفعات ارسال به دیگران: ۱۹۹ بار   |   ۰ نظر



CAPTCHA

  تمامی حقوق برای دانشگاه علم و صنعت ایران محفوظ است.