مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشکده مهندسی برق

 

 

AWT IMAGE

  مراسم تودیع و معارفه رییس دانشکده مهندسی برق برگزار شد

  مراسم تودیع و معارفه رییس دانشکده مهندسی برق، بعد از ظهر روز دوشنبه، بیست و چهارم اسفند ماه جاری با حضور اعضای هیات رئیسه دانشگاه و اعضا هیات علمی این دانشکده برگزار شد.

  دکتر جبل عاملی در این مراسم گفت: سرمایه اصلی دانشکده مهندسی برق، فکر، مغز و همت اعضای هیات علمی و به دنبال آن مدیریت فعالیت های تحقیقاتی و دانشجویی و همکاری صادقانه کارکنان این دانشکده است.

  رییس دانشگاه افزود: برای اینکه نیروی انسانی خلاق و کارآمد تربیت کنیم اول باید خودمان خلاق باشیم و برای اینکه خودمان خلاق باشیم باید محیطی پر نشاط و علمی داشته باشیم.

  دکتر چلداوی ریس جدید دانشکده مهندسی برق، از زحمات مسئولان قبلی دانشکده مذکور تشکر کرد و گفت: ما امیدواریم با افتتاح ساختمان جدید دانشکده برق در مهر ماه سال آینده شاهد تحولی چشمگیر در این دانشکده باشیم.

  وی افزود: دغدغه اصلی من همیشه این بوده که دانشکده برق با همه پتانسیل  موجود در آن، بتواند به جایگاه واقعی اش در بین دانشکده های برتر برق دانشگاههای کشور دست یابد و برای رسیدن به این مهم لازم است همه اعضای هیات علمی دانشکده دست به دست هم دهند.

  در پایان این مراسم ، دکتر محمد نژاد رئیس سابق دانشکده برق از همکاری اعضای هیات رئیسه دانشگاه، اساتید و کارکنان دانشکده برق در دوران مسئولیتش تشکر کرد. (آلبوم تصاویر)

 


دفعات مشاهده: ۶۷۳۴ بار   |   دفعات چاپ: ۱۹۷۳ بار   |   دفعات ارسال به دیگران: ۱۷۵ بار   |   ۰ نظر



CAPTCHA

  تمامی حقوق برای دانشگاه علم و صنعت ایران محفوظ است.