برگزاری دومین همایش پدافند غیر عامل در دانشگاه علم وصنعت ایران
با حضور معاون پژوهشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و نماینده ویژه رییس جمهور در کمیته پدافند غیر عامل، دومین همایش پدافند غیر عامل از امروز دوازدهم دی ماه به مدت دو روز در سالن نشست های امام خمینی (ره) دانشگاه برگزار می شود.
دکتر کامران دانشجو، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در بخشی از پیام خود به این همایش، شناخت جهان معاصر و تواناییها و امکانات دوستان و دشمنان و نیز ظرفیت ها و قابلیت های خود را گام نخست در جهت ضرورت آمادگی همه جانبه برای دفاع از دین، آیین و کیان کشور دانسته و بر توجه به توان علمی کشور برای مقابله با تهدیدات دشمن به عنوان یک تکلیف و وظیفه شرعی تاکید نموده است.
دکتر مهدی نژاد معاون پژوهشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در سخنانی بعد از قرائت پیام وزیر، حوزه پدافند غیر عامل را یک حوزه بین رشته ای دانست که تخصص های مختلف را برای اهدافی خاص دور هم جمع نموده است.
وی بر حمایت وزارت علوم از انجام تحقیقات و پایان نامه ها در خصوص پدافند غیر عامل تاکید نمود.
اما داوود احمدی نژاد نماینده ویژه رییس جمهور در کمیته پدافند غیر عامل در سخنانی در این همایش نقش علم و فناوری در تهدید و بازدارندگی در طول تاریخ پیامبران اسلام و انقلاب اسلامی را تحلیل نمود.
نماینده ویژه رییس جمهور در کمیته پدافند غیر عامل کشور گفت: تهدید نرم، حوزه اش خیلی وسیع تر است، طوری که رسول مکرم اسلام جنگ را جهاد اصغر می نامد و به زمان بعد از جنگ لقب جهاد اکبر می دهد .
داوود احمدی نژاد در بخش پایانی صحبت های خود اظهار داشت: ما باید دانشگاه ها را وارد صحنه عمل کنیم و از اینهمه فکر و دانش برای مقابله با تهدیدات نرم استفاده نمائیم.
بر اساس گزارش دبیرخانه دومین همایش پدافند غیر عامل، قرار است تعداد 64 مقاله ( 30 مقاله لازم به ذکر است. برای سخنرانی و 34 مقاله به صورت پوستر) در این کنفرانس ارائه گردد. (آلبوم تصاویر)