کسب رتبه دوم جشنواره جوان خوارزمی توسط تیم رباتیک

AWT IMAGE

  تیم رباتیک دانشگاه رتبه دوم جشنواره جوان خوارزمی را کسب کرد

    تیم رباتیک Immortals دانشگاه رتبه دوم یازدهمین جشنواره جوان خوارزمی را کسب کرد. این تیم متشکل از دانشجویانی است که فعالیت‌های خود را در زمینه رباتیک و در لیگ ربات‌های فوتبالیست سایز کوچک شروع کرد و پس از کسب جوایز شرکت در مسابقات جهانی، در مسابقات تابستان 88 کشور اتریش شرکت کرد و توانست نتیجه مطلوبی در این مسابقات کسب کند.

  ربات‌های فعلی این تیم برای حرکت از موتورهای EC45 Maxon استفاده کرده که از نوع موتورهای DC Brushless می‌باشند که به وسیله چپ 3Spartan FPGA کنترل می‌شوند. از ماژول شتاب سنج برای به‌دست آوردن دقیق‌تر و حرکت بهتر ربات استفاده شده و تمامی ربات‌ها به‌وسیله ماژول بی‌سیم RXQ2 به پردازنده مرکزی این تیم متصل‌اند و از آن دستور می‌گیرند. سیستم حرکتی منحصر به فردی در این نسل از ربات‌ها به کار گرفته شده به نتیجه آن سرعت بالای حرکتی این ربات می‌باشد. این تیم همچنین از برنامه Vision SSL و دوربین Stingray AVT برای پردازش تصاویر خود استفاده می‌کند.

  گفتنی است، آقایان: سیدمحمدحسین فاضلی،‌محمدرضا نیک‌نژاد، سیدعلی قاضی میرسعید و سیدعلی صالحی نیشاپوری اعضای تیم Immortals دانشگاه علم وصنعت ایران را تشکیل می‌دهند.


دفعات مشاهده: ۷۶۲۵ بار   |   دفعات چاپ: ۲۰۸۹ بار   |   دفعات ارسال به دیگران: ۱۹۲ بار   |   ۰ نظر



CAPTCHA

  تمامی حقوق برای دانشگاه علم و صنعت ایران محفوظ است.