برگشت به شبکه آزمایشگاههای تحقیقاتی دانشگاه علم و صنعت ایران
معرفی آزمایشگاه::
خدمات تخصصی::
برخی از پروژه های انجام شده::
یادداشتها::

www.asod.ir
نشانی پست الکترونیکی: asod@iust.ac.ir

تعاریف تخصصی نرم‌افزارها
:: طراحی و ساخت دستگاه دریل CNC ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۲۰ |
طراحی و ساخت دستگاه دریل CNC

برای اجرای عملیات سوراخ کاری روی یک قطعه می‎‌توان از روش‌های مختلفی استفاده کرد. یکی از این روش‌ها استفاده از یونیت‌های دریل مولتی اسپیندل است، که با استفاده از این نوع ابزار‌ها می‌توان چند سوراخ را به طور همزمان روی قطعه ایجاد نمود. یکی از مشکلات متداول این نوع یونیت‌ها، شکست و خرابی محور‌های آنان تحت اثر بار زیاد است. راهکار دیگری که برای ایجاد چند سوراخ روی یک قطعه استفاده می‌شود، بکار بردن دستگاه‌های دریل CNC است. در این پروژه متعاقب نقشه‌های قطعاتی که از سوی کارفرما ارائه شد، نیاز به ایجاد 5 سوراخ با قطر6 میلی‌متر ،در کنار یکدیگر، و در دایره‌ای با قطر 3 سانتی‌متر بود. با توجه به اینکه ابزار یونیت مالتی اسپیندل که قبلاً برای انجام این عملیات سوراخ‌کاری استفاده ‌می‌شد دارای مشکلات متعدد بود، با توجه به درخواست کارفرما یک دستگاه دریل CNC طراحی و ساخته شد. کلیه اجزاء این دستگاه ابتدائاً در نرم‌افزار CATIA به صورت 3D طراحی و مدلسازی شدند و عملکرد آن بررسی شد؛ در مرحله بعد تمام قطعات ساخته و مونتاژ شدند. برای ایجاد حرکت در جهات Z وY از بال‌اسکرو استفاده شد که با کمک استپرموتور به حرکت در‌می‌آید؛ همچنین، برای ایجاد حرکت در جهت پیشروی (X) از جک هیدرولیک استفاده شد. برای کنترل این دستگاه از یک یونیت PLC استفاده شد و برنامه نویسی این دستگاه به طور کامل بر روی PLC صورت پذیرفت. همچنین یک دستگاه HMI برای انجام تنظیمات توسط کاربر، در کنار این دریل CNC قرار گرفته است که به کاربر این امکان را می‌دهد که تمام عملیات را کنترل کند. این برنامه HMI دارای یک رابط گرافیکی بسیار پیشرفته است، که به کاربر امکان تعامل با دستگاه و انجام عملیات‌ مختلف را می‌دهد.
دفعات مشاهده: 161 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.16 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 4054