برگشت به شبکه آزمایشگاههای تحقیقاتی دانشگاه علم و صنعت ایران
اخبار::
تماس با ما::
شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی

:: انجام تست های دما بالادر آزمایشگاه مرجع مرکزی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲۷ |
تاکنون در حوزه طراحی و توسعه مواد و پوشش های دما بالا در کشور، به دلیل عدم وجود تجهیزاتی که شرایط مشابهی با شرایط کاری فراهم نماید، تنها به آزمون های آزمایشگاهی و یا کارگاهی بسنده شده که محدودیت بررسی همزمان تعداد محدودی از عوامل تاثیر گذار را دارد. انجام تست ها اگرچه ضروری بوده ولی اطمینان بخشی لازم برای بکارگیری مواد و پوشش های جدید در سیستم مربوطه را فراهم نمی‌آورد و این محدودیت اساسی اغلب موجب عدم بکارگیری آنها علیرغم صرف هزینه زیاد و یا بروز فجایع زیان بار می گردد.
برنرریگ طراحی شده با اشتعال سوخت در یک محفظه احتراق کنترل شده، شعله پایدار با دما و سرعت مشخص را تولید کرده و قطعات مورد تست را تحت شرایط تعریف شده در معرض این شعله قرار می دهد. این دستگاه قابلیت ارزیابی و طول عمر نمونه ها و قطعات اصلی که در معرض دمای بالا هستند را دارد.

مشخصات دستگاه HVBR-301

- تولید شعله پایدار با دمای حداکثر 1400 درجه سانتیگراد و سرعت تا 0.5 ماخ
- دارای میز دو محور و صفحه گردان جهت تست همزمان چند نمونه
- قابلیت داده برداری آنلاین و رسم نمودارهای دما و زمان حین تست