برگشت به شبکه آزمایشگاههای تحقیقاتی دانشگاه علم و صنعت ایران
اخبار::
تماس با ما::
شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی

:: پذیرش امریه سرباز پژوهشیار در آزمایشگاه مرجع مرکزی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۱۳ |
آزمایشگاه مرجع مرکزی دانشگاه علم و صنعت به منظور تکمیل پرسنل خود از فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه علم و صنعت در رشته های مهندسی مواد، مهندسی مکانیک، مهندسی صنایع، مهندسی شیمی و شیمی که مایل به انجام دوره ی سرباز ی خود در قالب طرح امریه هستند، دعوت می کند برای ارائه ی مدارک خود به آزمایشگاه مرجع مرکزی (روبروی واحد مجازی) مراجعه کرده یا با شماره ی 77240085 تماس حاصل فرمایند.
دفعات مشاهده: 56 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.32 seconds with 45 queries by YEKTAWEB 3816