برگشت به شبکه آزمایشگاههای تحقیقاتی دانشگاه علم و صنعت ایران
معرفی افراد 👤👤::
محصولات پژوهشی 📜📜::
تماس با ما 📞::
اخبار آزمایشگاه (4خبر جدید🔔)::

اخبار جدید
احراز رتبه چهارم در المپیاد ملی مهندسی مکانیک توسط جناب آقای مهندس شاهین فقیری دانشجوی آزمایشگاه پیشرانش فضایی
انجمن سوخت و احتراق ایران
👈​ لینک انجمن👉​

:: کسب رتبه چهارم در المپیاد علمی مهندسی مکانیک ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۵ |
اعضای آزمایشگاه تحقیقاتی پیشرانش فضایی دانشگاه علم و صنعت ایران کسب رتبه چهارم در المپیاد علمی مهندسی مکانیک را به جناب آقای مهندس شاهین فقیری که نشان از پشتکار و تلاش شبانه‌روزی ایشان در جهت ارتقای وضعیت علمی و صنعتی خود و کشورمان می باشد، به ایشان تبریک می‌گویند و برای ایشان آرزوی سلامتی و احراز درجات علمی بالاتر دارند.

دفعات مشاهده: 292 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.35 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3816