برگشت به شبکه آزمایشگاههای تحقیقاتی دانشگاه علم و صنعت ایران

:: سامانه پشتیبان تصمیم مدیریت نگهداشت زیربناها
:: اخبار آزمایشگاه
:: ششمین نمایشگاه بین المللی حمل و نقل ریلی
:: دفاعیه دکتری آقای عابد خراسانی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۲۳ |
چکیده
واسط های مغز -کامپیوتر (BCI) یک روش موثر در کنترل سیستم خارجی بر اساس فرمان های مغزی با هدف توانبخشی حرکت در بیماران ضایعه نخاعی می باشد. هدف پروژه حاضر ارائه تکنیک های مهندسی در راستای بازیابی حرکت دست به صورت ارادی بر اساس یک ارتباط مصنوعی بین مغز  عملگر خروجی می باشد. ثبت اطلاعات مغزی با استفاده از الکترودهای چند کاناله داخل قشر مغز انجام شده و با مدلهای محاسباتی قصد حرکت حیوان استخراج می شود. در بخش ابتدایی پروژه اطلاعات مربوط به نیروی دست حیوان از روی سیگنال پتانسیل میدانی محلی (LFP) چند کاناله استخراج شده و نیروی تخمینی به طور پیوسته برای کنترل یک بازوی مکانیکی استفاده شده است. در بخش دوم پروژه سیستم توانبخشی مغز طناب نخاعی برای کنترل تحریک الکتریکی نخاع پس از آسیب نخاعی بر اساس اطلاعات حرکتی استخراجی از مغز ارائه شده است. ما همچنین از روش های تحریک اپیدورال سطح طناب نخاعی بدلیل ایجاد انقباض های مقاوم در برابر خستگی و ایجاد حرکت های سینرژیک طبیعی در عضلات استفاده کردیم. نتایج نشان می دهد سیستم کنترلی تحریک اپیدورال نخاع بر اساس اطلاعات LFP چندکاناله به طور قابل توجه عملکرد حرکت دست را بعد از آسیب نخاعی بهبود بخشیده است.
دفعات مشاهده: 14 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 3754