برگشت به شبکه آزمایشگاههای تحقیقاتی دانشگاه علم و صنعت ایران
اخبار::
تماس با ما::
شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی

:: تخفیف تابستانی در خدمات آزمایشگاه مرجع مرکزی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۱۶ |
به اطلاع دانشجویان و پژوهشگران محترم می رساند آزمایشگاه مرجع مرکزی برای ارائه ی خدمات آزمایشگاهی تا پایان شهریور ماه 97 ، 10 درصد تخفیف بیشتر در نظر گرفته است.
این تخفیف مربوط به دستگاه های خواص مکانیکی (کشش، فشار، خستگی و خمش سه نقطه ای)، DSC،BET، TPR،TPD،XRF، اندازه گیری زاویه تماس و کشش بین سطحی، هدایت الکتریکی غشاهای پلیمری و پتانسیو گالوانواستات است. با احتساب این تخفیف، ارائه ی خدمات آزمایشگاهی به دانشجویان علم و صنعت با 40 درصد تخفیف و برای دانشجویان سایر مراکز آموزشی با 20 درصد تخفیف ارائه خواهد شد.
دفعات مشاهده: 8 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 45 queries by YEKTAWEB 3741