برگشت به شبکه آزمایشگاههای تحقیقاتی دانشگاه علم و صنعت ایران
اخبار::
تماس با ما::
شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی

:: برگزاری دوره ی آشنایی با مفاهیم طیف سنجی لیزری رامان توسط آزمایشگاه مرجع مرکزی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۱۰ |
این دوره شامل دو بخش تئوری و عملی است. در بخش تئوری به توضیحات کلی در مورد طیف سنجی رامان و بیان کاربردهای این آزمون در رشته های مختلف پرداخته خواهد شد. در بخش عملی تعدادی از نمونه های شرکت سازنده دستگاه و شرکت کنندگان در دوره مورد آنالیز قرار خواهد گرفت و بررسی طیف بدست آمده و تحلیل آن توسط سازنده دستگاه انجام می شود.
این دوره یک روزه در تاریخ 24 تیرماه 97 در آزمایشگاه مرجع مرکزی برگزار خواهد شد.
هزینه این دوره برای دانشجویان علم و صنعت 10 هزار تومان و برای سایر دانشجویان 20 هزار تومان در نظر گرفته شده است.
برای هماهنگی و ثبت نام جهت حضور در کلاس با شماره 77240085  یا داخلی 6508-6509 تماس حاصل فرمایید.
دفعات مشاهده: 129 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.16 seconds with 45 queries by YEKTAWEB 3760