برگشت به شبکه آزمایشگاههای تحقیقاتی دانشگاه علم و صنعت ایران
اخبار::
تماس با ما::
شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی

:: آغاز فرایند استقرار استاندارد ISO/IEC17025 در آزمایشگاه مرکزی دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۳ |

در این دوره که با حضور کارشناسان و مسئولین آزمایشگاه مرکزی دانشگاه علم و صنعت ایران در تاریخ بیست و نهم خردادماه سال 1397، برگزار گردید، مقدمات آشنایی با استاندارد ISO/IEC17025 و شیوه پیاده‌سازی الزامات آن برای شرکت‌کنندگان در دوره شرح داده شد.

شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی نیز مراکز آزمایشگاهی عضو شبکه را به پیاده‌سازی این استاندارد تشویق و از ایشان در استقرار الزامات و دریافت اعتبارنامه این استاندارد حمایت می‌کند. این حمایت در دو مرحله انجام می‌شود:

1-  تعیین ناظر از سوی شبکه به منظور ارایه مشاوره و آموزش اولیه و نظارت بر استقرار استاندارد در آزمایشگاه به عنوان نماینده شبکه که این حمایت برای همه اعضای آزمایشی و قطعی شبکه ارایه می‌گردد؛

2-  پرداخت بخشی از مجموع هزینه قرارداد بین آزمایشگاه و شرکت مشاور استقرار استاندارد و هزینه ممیزی نهایی آزمایشگاه که به اعضای قطعی شبکه تعلق می‌گیرد.

برای پیگیری جزییات خبر به لینک زیر (پایگاه شبکه آزمایشگاهی فناوری راهبردی) مراجعه فرمایید.

دفعات مشاهده: 76 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.16 seconds with 45 queries by YEKTAWEB 3760