[صفحه اصلی ]    
بخش‌های اصلی
معاونت دانشجویی::
حوزه معاونت::
مسئولین::
شوراها::
آرشیو خبر::
مستندات::
پیمانکاران::
تسهیلات ::
تماس با ما::
::
تقویم و رویدادها
..

 

دفتر مقام معظم رهبری

AWT IMAGE

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

سازمان سنجش آموزش کشور

بنیاد ملی نخبگان

جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
rss

AWT IMAGE

..
اطلاعات تماس

AWT IMAGE

نشانی:تهران،م رسالت،خ هنگام ،خ دانشگاه علم و صنعت ایران

  تلفن 77491025

  دور نگار 77491233

پیامک 30002351007770

  کد پستی 13114-16846

پست الکترونیک 

sta_AT_iust. ac. ir

..
:: بایگانی بخش رویداد بهداشت و درمان: ::
img_yw_news
چهارشنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۶ -

نکات بهداشتی در استفاده از ماشین لباسشویی

ماشــین لباسشویی به این دلیل که یک دستگاه تمیزکننده است لزوما تمیز و بدون آلودگی نیست و بدلیل رطوبتی که دارد جای مناسبی برای رشد میکروب و باکتری است، لباس‌هایی که از ماشین لباسشویی بیرون آورده می‌شوند شاید فاقد لک و کثیفی باشند ولی ممک است صددرصد تمیز نباشند؛ برای داشتن لباس‌هایی کاملا تمیز باید ماشین لباسشویی خود را هم هر چند وقت یک بار تمیز کنید و تعداد ان بستگی به میزان استفاده شما دارد. در ادامه به توصیه های بهداشتی در فایل پیوست توجه نمایید:

img_yw_news
شنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۶ -

آشنایی با شپش

دانشجوی گرامی با توجه به احتمال شیوع شپش در مراکز تجمع جمعیتی مانند خوابگاههای دانشجویی، در صورت مشاهده علایم ابتلا به شپش به منظور کنترل سریع و موثر آن، در اسرع وقت به رابط بهداشت، سرپرست خوابگاه و یا اداره بهداشت و درمان گزارش دهید. امکانات درمان مناسب آن در اداره بهداشت و درمان به صورت رایگان فراهم است.

img_yw_news
شنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۶ -

نکات بهداشتی سکونت مجدد در خوابگاهها

ضمن تبریک مجدد سال نو و آرزوی سالی سرشار از سلامت و بهروزی، طراوت و شادکامی، برکت، معنویت و موفقیت، عزت و کامیابی برای شما، خواهشمند است نسبت به رعایت نکات زیر در سکونت مجدد در خوابگاهها توجه فرمایید:

img_yw_news
شنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۶ -

ظروف یکبار مصرف، اثرات بهداشتی و زیست محیطی

علایم اختصاری ظروف یکبار مصرف استفاده از ظروف پلی اتیلنی(PE) و پروپیلنی(pp)  که به رنگ سفید می­باشند و عمدتا برای بسته بندی و نگهداری محصولات لبنی، روغن و سرکه به کار می­روند، برای مواد غذایی گرم و مرطوب بلامانع است . استفاده از ظروف پلی استایرنی فوم دار(EPS) و ظروف پلی استایرنی سفید رنگ(HIPS) برای مواد غذایی گرم و مرطوب  مشکلی ایجاد نمی­کند، ولی برای نگهداری مواد غذایی داغ نامناسب است. استفاده از ظروف پلی استایرنی شفاف(GPPS) تنها برای نوشیدنی­های سرد مناسب می­باشد و برای مواد غذایی داغ  مانند چای و قهوه مناسب نمی­ باشد.

img_yw_news
دوشنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۶ -

پیشگیری از سرما خوردگی پاییزی

شروع فصل پاییز با افت محسوس دما و خشکی هوا همراه است که این امر، افراد مختلف را مستعد سرماخوردگی می‌کند لذا توصیه های زیر بدین منظور ارائه شده اند:  

img_yw_news
شنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۶ -

جذب رابط بهداشت محیط دانشجو

نظر به اینکه خوابگاه دانشجویی به‌عنوان خانه دوم دانشجو نقش ویژه‌ای در ارتقاء نشاط معنوی، حفظ آرامش روحی و جسمی و افزایش کیفیت تحصیلی دانشجویان دارد. ...

img_yw_news
شنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۶ -

مگس سفید/ سفیدبالک/عسلک پنبه فضای سبز عمومی

مگس سفید/ سفیدبالک/عسلک پنبه حشراتی در خانواده سفیدبالکان (Aleyrodidae) هستند. بیش از ۱۵۵۰ گونه از این خانواده توصیف شده‌است. سفیدبالک‌ها از آفات مهم و پلی‌فاژ برای طیف وسیعی از محصولات کشاورزی مهم در بسیاری از نقاط جهان به ویژه در مناطق گرمسیری می‌باشد. سفیدبالک‌ها در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری و به ویژه در شرایط گلخانه‌ای بر روی گیاهان زینتی و محصولات گلخانه‌ای در جمعیت‌های خیلی بالا دیده می‌شوند. در برخی مناطق شهر تهران، این حشره در جوامع بالا بر روی درختان حاشیه پیاده روها حضور دارند. این حشرات عامل انتقال هیچ بیماری نیستند و خطری برای سلامت افراد ندارند. فقط ممکن است ورود این حشرات به مخاط بینی یا چشم، تحریک‌کننده و آزاردهنده باشد که بهترین راه برای جلوگیری از این مشکل استفاده از ماسک‌های ساده کاغذی یا پارچه‌ای است.

img_yw_news
دوشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ -

زندگی عاری از دخانیات

استعمال دخانیات یکی از قابل پیشگیری‌ترین عوامل مرگ و میر در جهان است و این در حالی است که امروزه از هر ۱۰ نفر دردنیا، یک نفر به دلیل پیامدهای استفاده از محصولات دخانی، جان خود را از دست می‌دهد.‏

img_yw_news
دوشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ -

به سوی خودمراقبتی

بسیاری از ما مسولیتهای زیادی در زندگی داریم که باعث می شود خودمراقبتی را فراموش کنیم. خودمراقبتی یکی از جنبه های مهم مدیریت استرس است. مراقبت خوب از بدن می تواند به ما در مورد خود و زندگی مان احساس خوبی بدهد و ارزشی را که برای خود قایل هستیم، به دیگران انتقال دهد. چنین کاری می تواند به داشتن احساس تندرستی و رفاه پایدارمان کمک کند. خودمراقبتی یک اقدام افراطی نیست، بلکه هسته اصلی تندرستی و رفاه ماست. با خودمراقبتی، به صورت ارادی و فعالانه زمانی را برای خودمان در نظر می گیریم تا کارهایی را انجام دهیم که موجب حفظ و تقویت جوانی و انرژی ما می شود. در واقع، داشتن یک برنامه جامع خودمراقبتی، در ارتباط با چگونگی رفتار ما با بدن، ذهن و روح و روانمان است. با چنین برنامه ای می توانیم گامهای کوچکی برای کاهش استرس و بهبود کیفیت زندگیمان برداریم. در فایل پیوست، مجموعه ای برای آشنایی با ابزاری که به وسیله آن بتوانیم گامهای بیشتری را به سوی یک زندگی هدفمند و معنی دار برداریم تهیه شده است. برای دریافت آن بر روی لینک زیر کلیک کنید:

img_yw_news
دوشنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۶ -

سنجش وضعیت تغذیه

برای آگاهی از وضعیت تغذیه خود، وزن ایده آل و توصیه های تغذیه ای مرتبط با آن از آدرس زیر استفاده کنید: http://www.behsite.ir/

img_yw_news
دوشنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۶ -

احترام به محیط زیست

محیط زیست جایی است که ما انسانها در آن هر جا که باشد زندگی می کنیم پس بیاییم با هم متحد شویم و به این طبیعت و جایگاه زندگی احترام بگذاریم و در حفظ و سالم بودن آن کوشا باشیم. ./files/stu/hoseinzadeh_0270b/files/%D9%86%D9%85%D8%A7%D9%87%D9%86%DA%AF_%D8%B2%DB%8C%D8%B3%D8%AA_%D9%85%D8%AD%DB%8C%D8%B7%DB%8C2(1).pps

img_yw_news
شنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۶ -

نکات بهداشتی در اوقات فراغت تابستان

با توجه به اوقات فراغتی که در فصل تابستان وجود دارد و زمینه مسافرت، گشت و گذار در فضای آزاد و مراجعه به استخرهای شنا عمومی فراهم است در این نوشتار سعی شده است بر این موضوعات تاکید شده و موارد بهداشتی مرتبط با آن ارائه شود؛ برای ادامه مطلب به فایل پیوست مراجعه نمایید: ./files/stu/hoseinzadeh_0270b/files/%D8%A8%D9%87%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA_%D8%AF%D8%B1_%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86.pdf

img_yw_news
شنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۶ -

توصیه های بهداشتی عتبات عالیات عراق

با توجه به برگزاری سفر زیارتی به عتبات ویزه دانشگاهیان در ایام تابستان فایل پیوست شامل توصیه‌ها و اطلاعات مورد نیاز  بهداشتی در مرز مهران، نجف اشرف و کربلای معلا برای زائرین عزیز تهیه شده است. لطفا برای پیگیری از بروز موارد بهداشتی حین و بعد از بازگشت از سفر، نسبت به رعایت همه موارد دقت تام داشته باشید.  ./files/stu/hoseinzadeh_0270b/files/%D8%AA%D9%88%D8%B5%D9%8A%D9%87_%D9%87%D8%A7%D9%8A_%D8%A8%D9%87%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D9%8A_%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%AA_%D8%B9%D8%A7%D9%84%D9%8A%D8%A7%D8%AA_%D8%B9%D8%B1%D8%A7%D9%82.docx

img_yw_news
شنبه ۳ تیر ۱۳۹۶ -

اسامی ترش مزه های غیر بهداشتی

روابط عمومی سازمان غذا و دارو در اطلاعیه‌ای برخی فراورده های غذایی ترش مزه را به علت جعل یا نداشتن اسناد بهداشتی مورد نیاز غیر مجاز اعلام کرد. برای مشاهده اسامی اعلام شده و مشروح اطلاعیه به ادامه مطلب مراجعه نمایید....

img_yw_news
شنبه ۳ تیر ۱۳۹۶ -

چگونه از انتقال باکتریها و ویروسهای عامل بیماریهای مسری ممانعت کنیم.

هر قدر هم که در بهداشت فردی وسواس داشته باشید، امکان ابتلا به ویروس/باکتری عامل بیماریهای مسری مانند سرماخوردگی و آنفلوآنزا وجود دارد اما با رعایت روش‌هایی ساده در خانه یا محیط کار می‌توانید این امکان ابتلا را به حداقل برسانید. ادامه مطلب و فیلم پیوست را ملاحظه فرمایید...

img_yw_news
دوشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۶ -

خرما را قبل از مصرف بشویید...

خرما را قبل از مصرف بشویید! زیرا ممکن است دانه های خرما به گرد و خاک یا آلودگی های منتقله از طریق دست افراد شاغل در بخش بسته بندی آلوده شده باشند. 

img_yw_news
شنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ -

راهنمای نحوه دریافت کارت بهداشتی

راهنمای نحوه دریافت کارت بهداشتی برای هر یک از اصناف

img_yw_news
شنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۶ -

تب خونریزی دهنده ویروسی کریمه کنگو (CCHF )

تب خونریزی دهنده ویروسی کریمه کنگو (CCHF ) یک بیماری تب دار حاد است که توسط کنه منتقل می شود و در آفریقا، آسیا و شرق اروپا وجود دارد . گرچه بیماری مخصوص حیوانات است ولی موارد تک گیر و طغیانهای محدود ناگهانی این بیماری در انسان نیز مشاهده می شود. مطلب تکمیلی را در فایل پیوست مطالعه فرمایید.

img_yw_news
شنبه ۶ خرداد ۱۳۹۶ -

برگزاری سمینار آموزش بهداشت، ویژه کارکنان مراکز تهیه و توزیع غذا

جهت ارتقاء سطح بهداشت فردی و شغلی در محیط تهیه و توزیع غذا، سمینار آموزشی نیروهای شاغل در آشپزخانه و رستوران دانشگاه مورخ سوم خرداد ماه سال جاری توسط اداره بهداشت و درمان-واحد بهداشت محیط و اداره تغذیه در محل اداره تغذیه با مشارکت مدرس مدعو از معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار گردید.

img_yw_news
شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ -

روشهای پیشگیری از مسمومیت غذایی

بعضی از باکتریها، ویروسها و انگل­ها از طریق غذا به انسان منتقل شده و باعث بروز مسمومیت­های غذایی می­شوند، در صورتی که مواد مغذی، رطوبت کافی و دمای مناسب فراهم باشد میکروارگانیزم­های موجود در غذا تکثیر یافته یا سم تولید می­کنند و باعث بروز مسمومیت می­شوند. شایع­ترین این نوع مسمومیت­ها، مسمومیت غذایی باکتریایی(گاستروانتریت حاد) است که علائم آن دل درد و اسهال و گاهی تب و استفراغ است که 1 تا 48 ساعت بعد از خوردن غذای آلوده شروع می­شود. این مسمومیت در اثر خوردن غذا، آب یا شیر آلوده بروز می­کند. روش­های نامناسب تهیه و مصرف غذا، به آلوده سازی، بقا و رشد باکتریهای مسمومیت­زا کمک می­کنند. از جمله موارد خطا در تهیه و توزیع غذا عبارتند از:

img_yw_news
شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ -

نگهداری مواد غذایی در یخچال

سرد کردن و انجماد یکی از متداول­ترین روشهای نگهداری مواد غذایی است که موجب طولانی شدن زمان ماندگاری آنها می­شود. استفاده از یخچال برای نگهداری برخی مواد غذایی فاسد شدنی مانند گوشت، مرغ، ماهی و لبنیات، ضروری است. همچنین یخچال به تازه ماندن بعضی مواد غذایی مانند سبزی و میوه خام و ایجاد طعم دلنشین و خنک در نوشیدنی­ها کمک می کند. در فایل پیوست اهم مواردی که باید در نگهداری مواد غذایی در یخچال مورد توجه قرار داد ذکر شده است. 

img_yw_news
شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ -

چهار نکته برای ایمنی مواد خوراکی

img_yw_news
دوشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ -

با صحیح مصرف کردن، در مصرف آب صرفه جویی کنیم.

img_yw_news
دوشنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ -

لطفاً در قرار دادن تیغ یا ژیلت اصلاح در کیسه های زباله دقّت کنید

img_yw_news
شنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ -

هفته سلامت

هفته سلامت (1 تا 7 اردیبهشت) با شعار "زندگی سالم با نشاط و امید" گرامی باد. 

صفحه 1 از 5    
قبلی
1
 
Student Assistant
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .