برگشت به دانشگاه علم و صنعت ایران
   [صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اداره تغذیه::
کارکنان::
راهنمای واحد::
فرآیند کاری::
سوالات متداول::
اخبار و اطلاعیه ها::
تماس با ما::
مجله تغذیه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
ابزار اینترنت

..
:: پرهیزات غذایی در طب سنتی ::
 | تاریخ ارسال: 1400/8/1 | 
پرهیزات غذایی در طب سنتی

پرهیزات غذایی در طب سنتی 

در تغذیه نوین دستورالعمل‌های مناسب غذایی در قالب هرم غذایی و یا بشقاب سلامت ارائه می‌شود؛ و میزان دریافتی لازم برای هرکدام از گروه های غذایی به صورت روزانه مشخص می‌شود.

دفعات مشاهده: 15 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: ویتامین ب۳ ::
 | تاریخ ارسال: 1400/6/9 | 
ویتامین B۳ (یا نیاسین) ضد بیماری پلاگر در انسان و بیماری زبان سیاه در سگ است. این ویتامین در ساختمان مولکولی کوآنزیم نیکوتین آمید آدنین دی‌نوکلئوتید (NAD) و نیکوتین آمید آدنین دی‌نوکلئوتید فسفات (NADP) شرکت دار
دفعات مشاهده: 167 بار   |   دفعات چاپ: 40 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: ویتامین ب۱ ::
 | تاریخ ارسال: 1400/4/12 | 
تیامین یا ویتامین ب۱ :                                             
این ویتامین تأثیرات بسیار مهمی در سوختن قندها در بدن و عملکرد اعصاب دارد. تیامین از راه روده جذب خون می‌شود. تغییراتی بر روی آن صورت می‌گیرد و آماده استفاده بافت‌ها می‌گردد. یکی از موادی که در جذب آن اختلال ایجاد می‌کند، الکل است که مصرف زیاد آن موجب کمبود ویتامین تیامین می‌شود. این ویتامین در بدن ذخیره نمی‌شود.
  

  
دفعات مشاهده: 254 بار   |   دفعات چاپ: 53 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: ویتامین ب۲ : ::
 | تاریخ ارسال: 1400/3/1 | 


ویتامین ب۲

                   
دفعات مشاهده: 280 بار   |   دفعات چاپ: 57 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: ویتامین f ::
 | تاریخ ارسال: 1399/12/2 | 

ویتامین F
دفعات مشاهده: 2296 بار   |   دفعات چاپ: 106 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: ویتامین E ::
 | تاریخ ارسال: 1399/11/28 | 


           
 
دفعات مشاهده: 884 بار   |   دفعات چاپ: 94 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: ویتامین K ::
 | تاریخ ارسال: 1399/11/28 | 
       
                     
  ویتامین K:
            یک گروه از ساختار مشابه، محلول در چربی ویتامین‌هایی است که بدن انسان برای اصلاح پروتئین‌های خاصی که برای انعقاد خون است
           و همچنین در استخوان و دیگر بافت‌ها به آن احتیاج دارد. تعدیل پروتئین‌ها اجازه می‌دهد که آنها را به یون کلسیم اتصال دهیم. ویتامین k 
          شامل ۲ پروتئین طبیعی k۱ و k۲ است. 
 
دفعات مشاهده: 495 بار   |   دفعات چاپ: 82 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: ویتامین D ::
 | تاریخ ارسال: 1399/10/30 | 
ویتامین  D
    
دفعات مشاهده: 267 بار   |   دفعات چاپ: 87 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: ویتامین C ::
 | تاریخ ارسال: 1399/10/6 | 
      
دفعات مشاهده: 1192 بار   |   دفعات چاپ: 120 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: ویتامین A ::
 | تاریخ ارسال: 1399/9/15 | 
       
دفعات مشاهده: 327 بار   |   دفعات چاپ: 134 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
برای مشاهده کل مطالب بخش مجله تغذیه اینجا را کلیک کنید.
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.35 seconds with 90 queries by YEKTAWEB 4331