برگشت به دانشگاه علم و صنعت ایران
   [صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اداره تغذیه::
کارکنان::
راهنمای واحد::
فرآیند کاری::
سوالات متداول::
اخبار و اطلاعیه ها::
تماس با ما::
مجله تغذیه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
ابزار اینترنت

..
:: ویتامین f ::
 | تاریخ ارسال: 1399/12/2 | 

ویتامین F
دفعات مشاهده: 35 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: ویتامین E ::
 | تاریخ ارسال: 1399/11/28 | 


           
 
دفعات مشاهده: 81 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: ویتامین K ::
 | تاریخ ارسال: 1399/11/28 | 
       
                     
  ویتامین K:
            یک گروه از ساختار مشابه، محلول در چربی ویتامین‌هایی است که بدن انسان برای اصلاح پروتئین‌های خاصی که برای انعقاد خون است
           و همچنین در استخوان و دیگر بافت‌ها به آن احتیاج دارد. تعدیل پروتئین‌ها اجازه می‌دهد که آنها را به یون کلسیم اتصال دهیم. ویتامین k 
          شامل ۲ پروتئین طبیعی k۱ و k۲ است. 
 
دفعات مشاهده: 73 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: ویتامین D ::
 | تاریخ ارسال: 1399/10/30 | 
ویتامین  D
    
دفعات مشاهده: 84 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: ویتامین C ::
 | تاریخ ارسال: 1399/10/6 | 
      
دفعات مشاهده: 135 بار   |   دفعات چاپ: 19 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: ویتامین A ::
 | تاریخ ارسال: 1399/9/15 | 
       
دفعات مشاهده: 107 بار   |   دفعات چاپ: 31 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: ویتامین چیست؟ ::
 | تاریخ ارسال: 1399/9/1 | 
     
دفعات مشاهده: 110 بار   |   دفعات چاپ: 27 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: توصیه های بهداشتی ::
 | تاریخ ارسال: 1399/8/24 | 
   
توصیه های بهداشتی در خصوص فرآوری و طبخ گوشت (دروان کرونا)

 
دفعات مشاهده: 94 بار   |   دفعات چاپ: 32 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: تغذیه سالم ::
 | تاریخ ارسال: 1399/8/18 | 

تغذیه سالم

     
دفعات مشاهده: 93 بار   |   دفعات چاپ: 35 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: تغذیه سالم و دیابت ::
 | تاریخ ارسال: 1399/8/15 | 
تغذیه سالم و دیابت
دفعات مشاهده: 91 بار   |   دفعات چاپ: 30 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
برای مشاهده کل مطالب بخش مجله تغذیه اینجا را کلیک کنید.
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.22 seconds with 90 queries by YEKTAWEB 4263