برگشت به دانشگاه علم و صنعت ایران
   [صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اداره تغذیه::
کارکنان::
راهنمای واحد::
فرآیند کاری::
سوالات متداول::
اخبار و اطلاعیه ها::
تماس با ما::
مجله تغذیه::
آنچه که باید بدانیم؟::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
ابزار اینترنت

..
:: ویتامین B۵ ::
 | تاریخ ارسال: 1400/11/2 | 
ویتامین B۵ یا اسید پانتوتِنیک یکی از ویتامین‌های گروه ب است. نام این ویتامین از کلمهٔ یونانی پانتوتن (به یونانی: παντόθεν) به معنای از همه جا ریشه می‌گیرد. علت این نام‌گذاری این است که مقدار کمی از این ویتامین در تقریباً همهٔ غذاها یافت می‌شود.
دفعات مشاهده: 581 بار   |   دفعات چاپ: 147 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: ویتامینB۹ ::
 | تاریخ ارسال: 1400/9/1 | 

 ویتامین  B۹:

اسید فولیک که به نام‌های فولات یا ویتامین B۹ نیز خوانده می‌شود برای بسیاری از اعمال بدن از جمله سلامتی سیستم عصبی، خون و یاخته‌ها حیاتی و اساسی است. این ویتامین بدن را در مقابل بیماری‌های قلبی، نقصهای مادر زادی، پوکی استخوان و سرطان‌های مشخصی حفظ می‌کند.

دفعات مشاهده: 1275 بار   |   دفعات چاپ: 321 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: پرهیزات غذایی در طب سنتی ::
 | تاریخ ارسال: 1400/8/1 | 
پرهیزات غذایی در طب سنتی

پرهیزات غذایی در طب سنتی 

در تغذیه نوین دستورالعمل‌های مناسب غذایی در قالب هرم غذایی و یا بشقاب سلامت ارائه می‌شود؛ و میزان دریافتی لازم برای هرکدام از گروه های غذایی به صورت روزانه مشخص می‌شود.

دفعات مشاهده: 1279 بار   |   دفعات چاپ: 211 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: ویتامین ب۳ ::
 | تاریخ ارسال: 1400/6/9 | 
ویتامین B۳ (یا نیاسین) ضد بیماری پلاگر در انسان و بیماری زبان سیاه در سگ است. این ویتامین در ساختمان مولکولی کوآنزیم نیکوتین آمید آدنین دی‌نوکلئوتید (NAD) و نیکوتین آمید آدنین دی‌نوکلئوتید فسفات (NADP) شرکت دار
دفعات مشاهده: 1437 بار   |   دفعات چاپ: 373 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: ویتامین ب۱ ::
 | تاریخ ارسال: 1400/4/12 | 
تیامین یا ویتامین ب۱ :                                             
این ویتامین تأثیرات بسیار مهمی در سوختن قندها در بدن و عملکرد اعصاب دارد. تیامین از راه روده جذب خون می‌شود. تغییراتی بر روی آن صورت می‌گیرد و آماده استفاده بافت‌ها می‌گردد. یکی از موادی که در جذب آن اختلال ایجاد می‌کند، الکل است که مصرف زیاد آن موجب کمبود ویتامین تیامین می‌شود. این ویتامین در بدن ذخیره نمی‌شود.
  

  
دفعات مشاهده: 1368 بار   |   دفعات چاپ: 352 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: ویتامین ب۲ : ::
 | تاریخ ارسال: 1400/3/1 | 


ویتامین ب۲

                   
دفعات مشاهده: 1185 بار   |   دفعات چاپ: 384 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: ویتامین f ::
 | تاریخ ارسال: 1399/12/2 | 

ویتامین F
دفعات مشاهده: 4767 بار   |   دفعات چاپ: 393 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: ویتامین E ::
 | تاریخ ارسال: 1399/11/28 | 


           
 
دفعات مشاهده: 2093 بار   |   دفعات چاپ: 385 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: ویتامین K ::
 | تاریخ ارسال: 1399/11/28 | 
       
                     
  ویتامین K:
            یک گروه از ساختار مشابه، محلول در چربی ویتامین‌هایی است که بدن انسان برای اصلاح پروتئین‌های خاصی که برای انعقاد خون است
           و همچنین در استخوان و دیگر بافت‌ها به آن احتیاج دارد. تعدیل پروتئین‌ها اجازه می‌دهد که آنها را به یون کلسیم اتصال دهیم. ویتامین k 
          شامل ۲ پروتئین طبیعی k۱ و k۲ است. 
 
دفعات مشاهده: 1978 بار   |   دفعات چاپ: 353 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: ویتامین D ::
 | تاریخ ارسال: 1399/10/30 | 
ویتامین  D
    
دفعات مشاهده: 1025 بار   |   دفعات چاپ: 399 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
برای مشاهده کل مطالب بخش مجله تغذیه اینجا را کلیک کنید.
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 90 queries by YEKTAWEB 4509