بازگشت به صفحه اصلی::
درباره واحد نشریات دانشگاه::
اعضای کمیته ناظر ::
کارشناس نشریات دانشگاه::
ضوابط ناظر بر نشریات ::
فرم ها::
اخبار خانه ی نشریات::
پوسترها و اطلاعیه ها::
عناوین نشریات دانشگاه::
تماس با ما::
صندوق نظرات و پیشنهادات::
انتخابات مدیران مسئول

شیوه نامه

اطلاعیه شماره 1

اطلاعیه شماره 2

لیست مدیران مسئول و اسامی کاندیداها

یازدهمین دوره روزنامه نگاری

مطالب آموزشی

روزنامه نگاری در نشریات

اصول اولیه روزنامه نگاری
گزارش نویسی
تهیه خبر
مصاحبه

:: پیش ثبت نام برگزاری دهمین دوره روزنامه نگاری ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۴ |
پیش ثبت نام برگزاری دهمین دوره روزنامه نگاری

پیش ثبت نام دهمین دوره روزنامه نگاری ویژه فعالین نشریات دانشگاهی که قصد چاپ نشریات و یا قبول یکی از عنوان های صاحب امتیازی، مدیر مسئولی و سردبیری نشریات را دارند از تاریخ 3 مهر ماه به مدت 6 روز کاری تا 12مهر آغاز شده است. علاقه مندان جهت ثبت نام به خانه نشریات دانشگاه واقع در طبقه دوم ساختمان 15 خرداد مراجعه نمایند. در ضمن هزینه دوره 20هزار تومان و  زمان برگزاری دوره در صورت به حد نصاب رسیدن نفرات در تاریخ های 17 و 19 مهر ماه به مدت 16 ساعت می باشد.
دفعات مشاهده: 774 بار   |   دفعات چاپ: 71 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 45 queries by YEKTAWEB 3647