ویتامین B۵ یا اسید پانتوتِنیک یکی از ویتامینهای گروه ب است. نام این ویتامین از کلمهٔ یونانی پانتوتن (به یونانی: παντόθεν) به معنای از همه جا ریشه میگیرد. علت این نامگذاری این است که مقدار کمی از این ویتامین در تقریباً همهٔ غذاها یافت میشود.
اسید فولیک که به نامهای فولات یا ویتامین B۹ نیز خوانده میشود برای بسیاری از اعمال بدن از جمله سلامتی سیستم عصبی، خون و یاختهها حیاتی و اساسی است. این ویتامین بدن را در مقابل بیماریهای قلبی، نقصهای مادر زادی، پوکی استخوان و سرطانهای مشخصی حفظ میکند.
امکان ررزو ۲ غذا در وعده غذایی(تابستان)
| تاریخ ارسال: 1401/5/7 |
قابل توجه دانشجویان گرامی:
جهت رفاه حال دانشجویان درخواست کننده وعده شام امکان دریافت دو غذا در وعده ناهار برای این عزیزان مهیا گردید، لذا در صورت تمایل نسبت به رزرو و دریافت غذای دوم اقدام فرمایید.
امکان رزرو غذای تابستان
| تاریخ ارسال: 1401/5/7 |
قابل توجه دانشجویان گرامی به منظور رفاه حال دانشجویان گرامی ساکن خوابگاهها در ایام تابستان ۱۴۰۱ و با توجه به هماهنگی انجام شده با پیمانکار سلف آزاد، تخصیص و ارایه غذای ایام غیر آموزشی فوق الذکر در سامانه تغذیه امکان پذیر شده است، مقتضی ست با توجه به نکات ذیل جهت رزرو و دریافت وعده ناهار اقدام گردد.
جابجایی غذا به دلیل تعطیلی دانشگاه
| تاریخ ارسال: 1401/3/3 |
📣📣📣قابل توجه دانشجویان خوابگاهی دانشجویانی که در سلف های مرکزی دانشگاه ( سلف دکترا، یاس سلف مرکزی برادران ) رزرو نموده اند جهت سهولت در تحویل غذا نسبت به جابجایی غذایی خویش به خوابگاه اقدام نمایند تا در هنگام تحویل غذا با مشکل صف دریافت غذا از لیست توزیع مواجه نگردند. مهلت جابجایی تا ساعت ۵ صبح روز چهارشنبه ۴ اردیبهشت می باشد.
امکان رزرو در تریای خواهران و برادران
| تاریخ ارسال: 1401/2/28 |
قابل توجه دانشجویان( خواهران و برادران) استفاده کننده از وعده ناهار
بدینوسیله به اطلاع میرساند به منظور رفاه حال دانشجویان گرامی و ایجاد تنوع و حق انتخاب در وعده ناهار، به صورت آزمایشی رزرو ناهار دانشجویان ، علاوه بر انتخاب غذای "سلف مرکزی" مطابق روال گذشته، امکان رزرو با عنوان انتخاب "تریای برادران " در سامانه سماد از ( سلف مکمل تریای خواهران" یاس"سلف مکمل تریای برادران "سرو") میسر گردیده است
پیوندهای فوری
دانلود راهنمای سامانه تغذیه
سامانه افزایش اعتبار
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد .
نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .