[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره معاونت::
معرفی افراد::
کارگروه::
مدیریت ها::
مجلات علمی-پژوهشی و ISI::
قوانین و مقررات::
اخبار ورویدادها::
افتخارات::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
کنفرانس ها و همایش های علمی







ششمین کنفرانس بین المللی پیشرفت های اخیر در مهندسی راه آهن-خردادماه 98
سومین کنفرانس ملی رویه های بتنی-اردیبهشت ماه 98
اولین همایش بین المللی قوای محرکه نوین-اسفندماه 97

اولین همایش ملی فناوری فضائی و کاربردهای آن-بهمن ماه 97
کنفرانس بین المللی کامپوزیت: مشخصه سازی، ساخت و کاربردها-20 و 21 آذرماه 97

کنفرانس فرآیندهای نوین در مهندسی ماهواره، انرژی و نانوفناوری-دی ماه 97



چهل و نهمین کنفرانس ریاضی کشور-شهریورماه97


همایش بین المللی آلومینیوم ایران-اردیبهشت 97( IIAC2018)


همایش ملی شهرسازی تراکم ساختمانی و کیفیت محیطی-اسفند 96



اولین کنفرانس بین المللی منظر راههای شهری و برون شهری با رویکرد بومی سازی


ششمین همایش ملی توربین گاز-آذرماه 96


پنجمین کنفرانس ملی بتن خود تراکم ایران و اولین کنفرانس ملی تعمیر و نگهداری سازه های بتنی-تیرماه 1396


بیست و پنجمین سمینار شیمی آلی ایران-شهریورماه96


اولین کنگره ملی کاربرد مواد و ساخت پیشرفته در صنایع-خردادماه 96


دومین کنفرانس توسعه پایدار در سیستم های انرژی آب و محیط زیست-اسفندماه 95


دومین جشنواره ملی انرژی های تجدید پذیر-بهمن 95


اولین کنفرانس ملی مدیریت و مهندسی پیشرفت-دی ماه 95


پنجمین کنفرانس بین المللی کامپوزیت مشخصه سازی ساخت و کاربردها-دی ماه 95


یازدهمین کنفرانس حفاظت و اتوماسیون در سیستم های قدرت -دی ماه 95


..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..

AWT IMAGE

:: قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل: دانشگاه علم و صنعت ایران در صدر دانشگاه‌های برتر کشور است ::
 | تاریخ ارسال: 1395/12/18 | 

قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل: دانشگاه علم و صنعت ایران در صدر دانشگاه‌های برتر کشور است

قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل با اشاره به ارزیابی پژوهشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در کشور گفت: در سال ۹۲ تنها دانشگاه شریف در بین دانشگاه‌های برتر جهان بوده است ولی در حال حاضر ۱۳ دانشگاه کشور در این رتبه‌بندی قرار دارند.

حسین سالار آملی اضافه کرد: کشور عربستان 4 دانشگاه در بین 981 دانشگاه برتر جهان دارد، مالزی 7 دانشگاه، ترکیه 17 دانشگاه و ایران 13 دانشگاه در بین دانشگاه‌های برتر جهان دارد و بهترین دانشگاه ایران نیز دانشگاه علم و صنعت است که در رتبه 501-600 قرار دارد.

قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل در نشست معاونان امور بین‌الملل مراکز آموزش عالی، پژوهشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری گفت: ارزیابی پژوهشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی صورت گرفته و در این ارزیابی شاخص‌های مهم رتبه‌بندی دنیا مورد توجه قرار گرفتند و از کارشناسان نیز نظرخواهی شد، به‌طوری‌که در دانشگاه‌ها 12 شاخص، پژوهشگاه‌ها 8 شاخص و پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد 4 شاخص مدنظر قرار گرفته شد.

وی افزود: 52 دانشگاه، 17 پژوهشگاه و 25 پارک علم و فناوری بررسی شد و در این ارزیابی مراکز آموزشی و پژوهشی پیشرفت بهتری نسبت به سال گذشته داشتند.

سالار آملی اظهار داشت: کشور آمریکا در حال حاضر یک میلیون و 43 دانشجوی خارجی دارد که 30 میلیارد دلار از محل شهریه کسب درآمد می‌کند و جذب یک دانشجو نیز برابر جذب 10 تا 15 توریست است، به‌طوری که کشورهای آلمان و فرانسه بابت جذب دانشجوی خارجی هیچ شهریه‌ای دریافت نمی‌کنند، زیرا معتقدند حضور دانشجوی خارجی ارزش افزوده بسیاری برای کشور دارد.

قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل عنوان کرد: کشور عربستان سعودی دارای 71 هزار دانشجوی خارجی، ترکیه دارای 54 هزار و مالزی دارای 35 هزار دانشجوی خارجی است و عربستان 61 هزار دانشجو در کشور آمریکا دارد ولی در بین 10 کشوری که در آمریکا دانشجو دارند، نامی از ایران نیست، در اروپا، چین و کره نیز به همین صورت است، یعنی ایران جزو 10 کشور اول اعزام‌کننده دانشجو به هیچ یک از کشورهای دنیا نیست.

وی افزود: سال 92 تنها دانشگاه شریف در بین دانشگاه‌های برتر جهان بود ولی امسال 13 دانشگاه کشور در این رتبه‌بندی قرار گرفتند که این مسئله به دلیل تحول زیاد نیست، بلکه دانشگاه‌ها به حضور و رتبه‌بندی‌های بین‌المللی حساس شده‌اند.

قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل گفت: دانشگاه آزاد 8 هزار و 269 دانشجو در کشورهای خارجی دارد و دانشگاه‌های دولتی دارای 22 هزار دانشجو در کشورهای دیگر هستند.

به گفته وی دانشگاه‌های کشورمان 853 تفاهمنامه با دانشگاه‌های خارجی در سه سال اخیر امضا کرده‌اند که اجرای تفاهمنامه‌ها 44 درصد بوده است، در حالی‌که این تعداد باید به بیش از 70 درصد برسد ولی در حال حاضر به صورتی است که دانشگاه تهران 112 تفاهمنامه دارد ولی 30 تفاهمنامه اجرایی شده است.

سالار آملی گفت: دانشگاه‌های ما در چند سال اخیر به اجرای پروژه‌های بزرگ بین‌المللی به ارزش بیش از یک میلیون دلار ورود کرده‌اند.

دفعات مشاهده: 2282 بار   |   دفعات چاپ: 470 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .