[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره دانشکده::
معرفی افراد::
امور آموزشی::
امور پژوهشی::
فضاهای تحقیقاتی::
اخبار و رویدادها::
آیین نامه ها و فرم ها::
تسهیلات پایگاه::
::
اطلاعات تماس

AWT IMAGE

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشکده مهندسی مکانیک

کدپستی: 13114-16846

صندوق پستی: 163-16765

تلفن:9-77491228

فاکس:77240488

کانال تلگرام تحصیلات تکمیلی  دانشکده

..
سیستم جامع گلستان

AWT IMAGE

..
..
برنامه کلاس
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
نظرسنجی
سایت دانشکده مکانیک را چگونه ارزیابی می کنید:
عالی
خوب
متوسط
   
..
قطب علمی

AWT IMAGE

قطب علمی مکانیک جامدات تجربی و دینامیک

..
کادمان

AWT IMAGE

کانون دانش آموختگان و اساتید دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران

..
:: 97/08/20 دفاعیه دکتری ::
 | تاریخ ارسال: 1397/8/20 | 
AWT IMAGE

آقای وحید بردبار دانشجوی دکتری جناب آقای دکتر بیدآبادی، روز چهارشنبه 97/08/23 از رساله دکتری خود تحت عنوان "احتراق غیرهمگن مخلوط گاز و ابر ذرات " دفاع خواهد کرد. این جلسه ساعت 12 روز چهارشنبه در آمفی تاتر دانشکده مهندسی مکانیک برگزار می گردد.

چکیده:

احتراق ذرات فلزی با توجه به چگالی بالای انرژی در واحد حجم در کنار مشخصه­های احتراقی منحصر به فرد آن­ها در دهه­های اخیر مورد توجه بسیاری از تحقیقات قرار گرفته است. احتراق مخلوط ذرات فلزی مانند بریلیم، بورون، منیزیم، آلومینیم، تیتانیوم و آهن در محیط­های اکسایشی مقادیر بالایی انرژی در مقایسه با سوخت­های فسیلی و هیدروکربنی، آزاد می­کند. هزینه، دسترسی­پذیری و قابلیت بازیابی مجدد سوخت­های فلزی در کنار تولید آلاینده­های کم و قابل کنترل از دیگر عواملی است که استفاده از این سوخت­ها را به عنوان جایگزینی برای سوخت­های هیدروکربنی و سنتی مطرح می­کند. همچنین وقوع حوادث متعدد در صنایع مختلف و لزوم بررسی این حوادث از دیدگاه ایمنی اهمیت شناخت پدیده احتراق ابر ذرات فلزی را دو چندان می­کند.
 با وجود اهمیت زیاد و کاربردهای متعدد احتراق ابر ذرات فلزی شناخت این پدیده همچنان در مراحل ابتدایی خود به سر می­برد. در این رساله به منظور مطالعه و بررسی مشخصه­های احتراقی و رفتار شعله در فرایند احتراق ابر ذرات یک مدل سه بعدی گسسته بر مبنای احتراق تک ذره و سپس محاسبه برهمکنش حرارتی میان ذرات متمایز توسعه داده شده است. دو مکانیزم انتقال حرارت هدایت و تشعشع به عنوان مکانیزم­های غالب انتقال حرارت در این پدیده در نظر گرفته شده و مدل­سازی به طور خاص برای ذرات آلومینیم به دلیل سرعت سوزش مناسب و ذرات بورون به دلیل انرژی احتراق بالا انجام گرفته است. از آنجا که بسیاری از پدیده­های احتراقی در فرایند سوزش ابر ذرات از پخش تصادفی و نامنظم ذرات ناشی می­شود، در این مدل­سازی توزیع ذرات در محیط و در غلظت­های مختلفی از سوخت به صورت تصادفی انجام شده است. مشخصه­های احتراقی مانند رفتار جبهه موج احتراقی و موقعیت مکانی شعله در زمان­های مختلف، سرعت انتشار شعله در محیط و حد رقیق اشتعال به عنوان حداقل غلظت لازم سوخت برای شروع احتراق، در پدیده سوزش ابر ذرات مخلوط در هوا به ازای مقادیر مختلفی از غلظت سوخت، غلظت اکسیژن و قطر ذرات بررسی گردیده و نتایج در هر حالت با نتایج آزمایشگاهی مقایسه شده­اند. همچنین با استفاده از مدل توسعه داده شده احتراق ترکیبی ابر ذرات آلومینیم و بورون برای نسبت­های وزنی مختلف از هر دو جزء به منظور دستیابی به سوخت با مشخصه­های احتراقی مطلوب و بهینه مورد مطالعه قرار گرفته و در پایان از این مدل جهت مدل­سازی انتشار شعله نوسانی در احتراق تصادفی و چندپخشی ابر ذرات آلومینیم بهره گرفته شده است.
کلمات کلیدی: احتراق ابر ذرات، مدل­سازی سه بعدی گسسته، توزیع تصادفی ذرات، انتشار شعله نوسانی، احتراق ترکیبی ابر ذرات، احتراق ابر ذرات چندپخشی
 

دفعات مشاهده: 2919 بار   |   دفعات چاپ: 364 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان
School of Mechanical Engineering
Persian site map - English site map - Created in 0.15 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 4709