نام دانشگاه : نام خوابگاه: شماره اتاق: تعداد نفرات ساکن: |
ردیف |
معیارها |
زیاد |
نسبتاً |
کمی |
|
آراستگی و چیدمان مناسب وسایل شخصی و کفش و دمپایی و لباس |
|
|
|
|
تهویه مناسب و بازگذاشتن پنجره جهت جلوگیری از رکود و رطوبت هوا |
|
|
|
|
عدم استعمال دخانیات |
|
|
|
|
نبودن باقیمانده ذرات مواد غذایی بر روی سطوح و کف اتاق ها |
|
|
|
|
عدم نگه داری کارتن و وسایل اضافی روی کمد ها و در فضای اتاق |
|
|
|
|
نگهداری مواد غذایی خشک در ظروف فلزی و یا پلاستیکی با درب محکـم |
|
|
|
|
نبودن ظروف شسته نشده داخل اتاق ها، زیر تخت ها و یا داخل کمدها |
|
|
|
|
نظافت وسایلی مانند چمدان و ساک قبل از ورود به تاق |
|
|
|
|
داشتن کارت واکسن کرونا برای حداقل دونوبت تزریق |
|
|
|
|
استفاده از ماسک در فضاهای عمومی خوابگاه |
|
|
|
|
اطلاع به مسئولین در صورت ابتلا به بیماری و رعایت شرایط قرنطینه |
|
|
|
|
پاکیزه و مرتب بودن وضعیت ظاهری و لباس های شخصی، ملحفه، روبالشی و پتو |
|
|
|
|
تمیز کردن و نظافت داخل یخچال حداقل هر دو هفته یک بار |
|
|
|
|
نگهداری باقیمانده غذا(تن ماهی، رب گوجه و ...)در ظـروف دربدارو در یخچال |
|
|
|
|
عدم وجود مواد خام شسته نشده در کنار مواد غذایی پخته یا شسته شده در یخچال |
|
|
|
|
استفاده از کیسههای رنگ روشن برای نگهداری مواد غذایی در یخچال |
|
|
|
|
پرهیز از سر و صدا و مزاحمت و مکالمه با صدای بلند در اتاق وراهروها و ... |
|
|
|
|
تفکیک زباله های خشک و تر از هم |
|
|
|
|
اطلاعرسانی به موقع نقص های بهداشتی و ایمنی به همیار سلامت و مسئول خوابگاه |
|
|
|
|
نگهداری مسئولانه اتاق و آسیب نرساندن به تجهیزات داخل اتاق |
|
|
|
|
عدم استفاده از وسایل پخت و پز و اجاق برقی، گازی و .... در اتاق |
|
|
|
|
ابتکار و ارائه پیشنهادات خلاقانه در زمینه سلامت |
|
|
|
|
دلپذیر نمودن فضای اتاق |
|
|
|
|
رعایت نکات ایمنی در خوابگاه |
|
|
|
|
همکاری و برخورد مناسب با کادر خوابگاه و کارشناس بهداشت |
|
|
|