[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره دانشگاه::
درباره روابط عمومی::
معرفی افراد::
بروشور و کاتالوگ ها::
کلیپ، تیزر و سرود دانشگاه::
اخبار دانشگاه::
فرآیندهای کاری::
افتخارات دانشگاه::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
تسهیلات پایگاه::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
کارمندان نمونه دانشگاه::
اخبار ورودی های جدید 1404::
::
آرشیو نشریه پیام

AWT IMAGE

AWT IMAGE
نشریه پیام شماره 90
نشریه پیام شماره89
نشریه پیام شماره ۸۸
نشریه پیام- شماره 87
نشریه پیام شماره 86

نشریه پیام شماره 85
نشریه پیام شماره 84

نشریه پیام شماره 83

نشریه پیام شماره 82

نشریه پیام شماره 81

نشریه پیام شماره 80

آرشیو نشریه پیام

..
آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

AWT IMAGE

خبرنامه شماره ۴۲۵

خبرنامه شماره ۴۲۴

خبرنامه شماره ۴۲۳

خبرنامه شماره ۴۲۲

خبرنامه شماره ۴۲۱

خبرنامه شماره ۴۲۰

خبرنامه شماره ۴۱۹

خبرنامه شماره ۴۱۸

خبرنامه شماره ۴۱۷

خبرنامه شماره ۴۱۶

خبرنامه شماره ۴۱۵

خبرنامه شماره ۴۱۴

آرشیو خبرنامه الکترونیک

..
حدیث هفته

حضرت امام علی (ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .
مجمع البیان : ۹ / ۳۸۰ منتخب میزان الحکمه : ۳۹۸

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: رویداد حال خوب مادری، ویژه کارمندان در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: 1403/2/5 | 
رویداد حال خوب مادری، ویژه کارمندان در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد


 
در مراسمی باشکوه، رویداد حال خوب مادری، ویژه کارمندان خانم و همسر کارمندان آقا، به همراه فرزندان آنها روز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ در آمفی‌تئاتر شهید بهرامی دانشگاه از ساعت ۱۴ الی ۱۶:۳۰ در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد.
این رویداد توسط مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه با هدف تجلیل از مادران شاغل صاحب فرزند و همسر کارمندان آقا و ترویج قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و با همکاری اداره سلامت شهرداری منطقه
۴ شهر تهران برگزار گردید.

 

در این رویداد پس از قرائت قرآن و سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، ابتدا دکتر یونسیان (رئیس دانشگاه) ضمن عرض خیر مقدم اظهار داشت: خیلی خرسندم که اولین جلسه عمومی من با شما کارمندان عزیز است. من از طرف خودم و هیات رئیسه دانشگاه از همه شما تشکر و قدردانی می‌کنم علی‌الخصوص از مادران شاغل که وظیفه مادری باعث می‌شود که مشقت زیادی را در کارشان متحمل شوند. رئیس دانشگاه افزود: دانشگاه در سال گذشته توانسته در حوزه پژوهش، ارتباط با صنعت و همچنین آموزش، مقام برتر را کسب نماید که همه این موارد را مدیون زحمات و تلاش شما عزیزان می‌باشیم.
 

دکتر یونسیان در پایان اشاره داشت: دانشگاه علم و صنعت ایران، دوستدار خانواده است و از تحکیم خانواده و دانش‌افزایی بیشتر خانواده‌ها حمایت می‌نماید.
 

در ادامه این مراسم، دکتر صاحب (مدیر کل اداره سلامت شهرداری تهران)،ضمن تشکر از مسئولین دانشگاه بابت برگزاری چنین مراسمی،  اشاره کرد: باید کار فرهنگی در اولویت باشد و همچنین حال خوب ساختنی نیست، بلکه هر فرد باید همان قدر که به سلامت جسم اهمیت می‌دهد، همان قدر هم به سلامت روح خود توجه نماید.


سخنران بعدی این مراسم، دکتر زارع (عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی) بود. وی به ارائه نکاتی چند در مورد مدیریت نقش‌ها در زندگی و تکنیک‌هایی که بتوانیم همیشه حس خوب و مثبتی داشته باشیم تا این حس بتواند تاثیر بسزایی در بقیه نقش‌های زندگی‌مان داشته باشد، اشاره نمود.
 

اجرای برنامه هنری توسط گروه نوجوانان ناشنوا، پخش کلیپ، اجرای مسابقه برای فرزندان همکاران و تقدیر از مادران دارای ۳ فرزند و بیشتر بخش‌های دیگر این رویداد فرهنگی بود.






دفعات مشاهده: 2311 بار   |   دفعات چاپ: 412 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم وصنعت ایران میباشد .هرگونه برداشت با ذکر منبع ، بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 45 queries by YEKTAWEB 4722