برگزاری نشست صمیمانه هیات رئیسه دانشگاه با اعضای هیات علمی
سومین نشست صمیمانه هیات رئیسه دانشگاه با اعضای هیات علمی، دوشنبه ۱۲ تیرماه ۱۴۰۲ در محل مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) برگزار شد.
.JPG)
این نشست با هدف بهبود و ارتقای فعالیتهای دانشگاه و به دنبال پایان نیمسال دوم تحصیلی برگزار شد و در آن ضمن سخنرانی ریاست دانشگاه، ۱۵ عضو هیات علمی جدیدالاستخدام، معرفی و از ۵ عضو هیات علمی که در سال جاری مفتخر به کسب نشان یا جوایز ملی شدهاند، تقدیر به عمل آمد. سپس جلسه پرسش و پاسخ با حضور هیات رئیسه برگزار و در آن تعدادی از اعضای هیات علمی حاضر، به طرح نقطهنظرات، پیشنهادات و مسایل خود در زمینههای مختلف پژوهشی، فناوری، فرهنگی، رفاهی، معیشتی و... پرداختند که رئیس دانشگاه و معاونان وی به فراخور به آنها پاسخ دادند.
.JPG)
در سومین نشست صمیمانه هیات رئیسه دانشگاه با اعضای هیات علمی، ابتدا دکتر انبیاء (رئیس دانشگاه) با تبریک اعیاد غدیر و قربان و دهه کرامت و تشکر از حضور اعضای هیات علمی در نشست، گزارش کوتاهی از عملکرد دانشگاه و موفقتهای اخیر آن و بویژه ارتقای جایگاه دانشگاه بر اساس اعلام نظامهای رتبهبندی جهانی ارایه کرد.
دکتر انبیاء با تاکید بر اهمیت استفاده از علم و آرای دیگران برای مدیریت بهتر یک مجموعه گفت: به اعتقاد ما جلسات گفت و شنود، اهمیت بسیاری دارد و اگر در درون سازمان تسهیل و نظاممند شود، بسیاری از مشکلات یا پیش نمیآید و یا اگر پیش آید، به راحتی قابل حل و فصل خواهد بود. وی افزود: همه ما اعضای یک خانواده هستیم و مسایل خانواده باید در فضایی تابآور، منطقی، مسئولیتپذیر و البته منصفانه مطرح و پیگیری شود.
رئیس دانشگاه در بخش دیگر سخنان خود به تبیین تسهیلات و خدمات دانشگاه برای اعضای هیات علمی پرداخت و از جمله به تلاش دانشگاه برای رفع مشکل مسکن اساتید، اعطای پایه تشویقی به آنها، تسهیل ارتقای اعضای هیات علمی و بروز رسانی همه پرداختهای اعضا اعم از حقالتدریس، حقالتحقیق، گرنت و... اشاره کرد. دکتر انبیاء در خاتمه از همه مدیران دانشگاه و بویژه اعضای هیات رئیسه برای کمک به اداره دانشگاه و خدمات شبانهروزی آنها تشکر کرد.
.JPG)
در بخش گفت و شنود اعضای هیات علمی و هیات رئیسه، درخواست برقراری مجدد نشستهای دورهای هیات رئیسه با شورای عمومی دانشکدهها، تامین برق دانشگاه از راههای ممکن به شیوه علمی با توجه به خاموشی سیستم سرمایشی حال حاضر از ساعت ۱۳ به بعد، انتقاد از نگاه افراطی به پژوهش و افت رسالت آموزش دانشگاه، توجه به معیشت اعضای هیات علمی جدیدالاستخدام و بویژه متاهلین، پیشنهاد بازنگری بر دروس با رویکرد هوش مصنوعی، انتقاد به حدف پیشنیاز از دوره کارشناسیارشد دانشجویان، لزوم بازنگری در سیلابس قدیمی دروس کارشناسی، اجرای طرح یکپارچه برای استفاده از آزمایشگاههای دانشگاه، پرداختن به حوزههای معرفتی در کلاسهای درس و لزوم برگزاری جلسات آن برای اساتید، هزینههای گزاف پژوهش کاربردی، لزوم تقویت گرنت پژوهشی و زیرساختهای پژوهش، توجه به بودجه دانشجویان با تخصیص وام دانشجویی بویژه برای دختران، توجه به علوم پایه در دانشگاه و اختصاص بودجه از دانشکدههای مهندسی به دانشکدههای علوم پایه به ازای دروس سرویسی، اختصاص خوابگاه به دانشجویانی که در تابستان میتوانند پروپوزال ارایه دهند و... از اهم موارد مطرح شده توسط اعضای هیات علمی بود.
گفتنی است در این مراسم با اهدای لوح و هدیه توسط ریاست دانشگاه از دکتر محمد خلج امیرحسینی، دکتر محمدرضا دلیری و دکتر علی ملکی (اساتید نمونه کشوری)، دکتر محمودمهرداد شکریه (دارنده نشان عالی دانش) و دکتر سیدمصطفی حسینعلیپور (سرآمد آموزشی کشوری)، تجلیل شد.
.JPG)
همچنین اسامی افرادی که از تاریخ اول شهریورماه ۱۴۰۱ تا پایان خردادماه ۱۴۰۲ به عضویت هیات علمی دانشگاه در آمده و در این مراسم معارفه شدند، به قرار زیر است:
۱- دکتر محمدجواد جنتی (دانشکده مهندسی برق)
۲-دکتر محمدجواد حاجی احمدی (دانشکده مهندسی برق)
۳- دکتر احسان دارستانی فراهانی (دانشکده مهندسی برق)
۴-دکتر فاطمه زارعیان جهرمی (دانشکده مهندسی برق)
۵-دکتر سجاد ملایی (دانشکده مهندسی برق)
۶-دکتر ابراهیم اردشیر لاریجانی (دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر)
۷-دکتر پرستو کعبینژاد (دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر)
۸- دکتر محمدامیر سعادتینسب (دانشکده شیمی)
۹- دکتر محسن فتحالله بیاتی (دانشکده مهندسی صنایع)
۱۰- دکتر احسان دهقانی ( دانشکده مهندسی صنایع)
۱۱-دکتر زهره سادات حقایقی (دانشکده مهندسی عمران)
۱۲- دکتر جابر ممقانیان (دانشکده مهندسی عمران)
۱۳-دکتر امیرمحمود بخشایش (دانشکده مهندسی مواد و متالورژی)
۱۴-دکتر سیده سارا صالحی (دانشکده مهندسی مکانیک)
۱۵-دکتر شهاب جنابی (دانشکده مدیریت، اقتصاد و مهندسی پیشرفت)
آلبوم تصاویر
|