[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره دانشگاه::
درباره روابط عمومی::
معرفی افراد::
بروشور و کاتالوگ ها::
کلیپ، تیزر و سرود دانشگاه::
اخبار دانشگاه::
فرآیندهای کاری::
افتخارات دانشگاه::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
تسهیلات پایگاه::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::
پذیرش دانشجویان بین المللی::
::
آرشیو نشریه پیام

AWT IMAGE

AWT IMAGE
نشریه پیام شماره 90
نشریه پیام شماره89
نشریه پیام شماره ۸۸
نشریه پیام- شماره 87
نشریه پیام شماره 86

نشریه پیام شماره 85
نشریه پیام شماره 84

نشریه پیام شماره 83

نشریه پیام شماره 82

نشریه پیام شماره 81

نشریه پیام شماره 80

آرشیو نشریه پیام

..
آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

AWT IMAGE

خبرنامه شماره ۴۱۷

خبرنامه شماره ۴۱۶

خبرنامه شماره ۴۱۵

خبرنامه شماره ۴۱۴

خبرنامه شماره ۴۱۳

خبرنامه شماره ۴۱۱

خبرنامه شماره ۴۱۰

خبرنامه شماره ۴۰۹

خبرنامه شماره ۴۰۸

خبرنامه شماره ۴۰۷

خبرنامه شماره ۴۰۶

خبرنامه شماره ۴۰۵

آرشیو خبرنامه الکترونیک

..
حدیث هفته

حضرت امام علی (ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .
مجمع البیان : ۹ / ۳۸۰ منتخب میزان الحکمه : ۳۹۸

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: میزبانی دانشگاه علم و صنعت ایران از هیات شورای راهسازان کشورهای مشترک‌المنافع ::
 | تاریخ ارسال: 1402/2/17 | 
میزبانی دانشگاه علم و صنعت ایران از هیات شورای راهسازان کشورهای مشترک‌المنافع


سیزدهم اردیبهشت ‌ماه ۱۴۰۲، دانشگاه علم و صنعت ایران، میزبان هیات بین دولتی شورای راهسازان کشورهای مشترک‌المنافع در سالن جلسات مجموعه همایش‌های بین‌المللی امام رضا (ع) بود.
در ششمین گردهمایی بین‌المللی راه ابریشم که با حضور اعضای شورای حمل و نقل کشورهای مشترک‌المنافع برگزار شد، دکتر افندیزاده (معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی)، دکتر منصوری (رئیس اداره همکاری‌های چندجانبه تجاری وزارت امور خارجه)، دکتر حسینی (رئیس کمسیون حمل و نقل و لجستیک اتاق بازرگانی ایران) دکتر یونسیان (معاون پژوهشی و تعاملات صنعتی دانشگاه)، دکتر گلشن‌خواص (مدیر دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی)،  دکتر باقری (رئیس واحد کیش، چابهار و ارس دانشگاه علم و صنعت ایران) تعدادی از اعضای هیات علمی دانشکده‌های مهندسی عمران و راه‌آهن دانشگاه و همچنین مدیران شرکت‌های راه و ساختمان از کشورهای ایران، روسیه، تاجیکستان، ازبکستان، قزاقستان حضور داشتند.

 

در ابتدای این جلسه مدیر دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه به مهمانان دانشگاه خوشامد گفت و دستور جلسه را تبیین کرد. پس از آن، دکتر یونسیان (معاون پژوهشی و تعاملات صنعتی دانشگاه)، در سخنانی با بیان این مطلب که سرزمین دانشگاه علم و صنعت ایران، متعلق به حمل و نقل است؛ به معرفی توانمندی‌های منحصر به فرد دانشگاه در زمینه‌های حمل و نقل پرداخت و گفت: حوزه حمل و نقل، در رأس برنامه‌های توسعه پژوهش و فناوری دانشگاه در ۱۰ سال آینده قرار گرفته است و نهادهای بالادستی، اعم از وزارت عتف و وزارت راه و شهرسازی، حامی جدی برنامه‌های توسعه‌ای دانشگاه در حوزه حمل و نقل هستند.
 

معاون پژوهشی و تعاملات صنعتی دانشگاه اظهار داشت: ارکان مدیریتی دانشگاه برنامه‌های جدی برای حمایت و توسعه رشته‌های مرتبط با حمل و نقل با رویکرد ترانزیت و رشته‌های بین‌المللی در دانشگاه دارد. وی ابراز امیدواری کرد با حضور اعضای شورای حمل و نقل کشورهای مشترک‌المنافع در دانشگاه، این بستر، زودتر و جدی‌تر فراهم شود که بتوان اولین پروژه‌های بین‌المللی را در دانشگاه علم و صنعت ایران آغاز کرد.
دکتر افندیزاده (معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی و عضو هیات علمی دانشکده مهندسی عمران دانشگاه) از دیگر سخنرانان این نشست بود که ضمن تقدیر از میزبانی دانشگاه علم و صنعت ایران، به تشریح موقعیت جمهوری اسلامی ایران به عنوان چهارراه ترانزیت در بین کریدورهای شرق و غرب پرداخت و افزود: در دو سال اخیر، توافق‌های بسیار خوبی در بین کشورهای منطقه در جهت افزایش توان ترانزیت صورت گرفته که این نشان می‌دهد همه کشورها به دنبال منافع مشترک هستند. 
 

معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی تاکید کرد: ایران زیرساخت‌های خوبی در بحث حمل و نقل جاده‌ای، ریلی و دریایی دارد و توسعه حمل و نقل، باعث افزایش توسعه اقتصادی کشورها و همکاری مشترک خواهد شد.
پس از آن دکتر کریم‌اف (رییس شورای بین دولتی مدیریت راه کشورهای مشترک المنافع) ضمن معرفی مهمانان خارجی حاضر در نشست، بر اهمیت همکاری مشترک کشورهای مشترک‌المنافع تاکید نمود. در ادامه، دکتر منصوری (مدیر تعاملات بین‌الملل وزارت امور خارجه) به بیان ارتباط مسایل بین‌الملل و ژئوپلیتیک پرداخت. وی گفت: تعداد زیادی از کشورهای همسایه ما بویژه در آسیای میانه به دلیل محصور بودن در خشکی، برای ارتباط با جهان نیازمند همکاری سایر کشورها هستند و جمهوری اسلامی ایران به دلیل موقعیت جغرافیایی خود، این امکان را دارد که در هر دو حوزه سیاست‌های بحری و بری، مزیت‌هایی را برای کمک به توسعه حمل و نقل ترانزیت به کشورهای منطقه ارایه دهد.

 

در ادامه، هریک از اعضای حاضر در نشست به ارائه نقطه‌نظرات و برخی از دستاوردهای خود پرداختند. این جلسه در نهایت با سخنرانی پایانی توسط دکتر باقری (عضو هیات علمی دانشکده مهندسی راه‌آهن) ادامه پیدا کرد و پس از صرف ناهار خاتمه یافت.
دفعات مشاهده: 1752 بار   |   دفعات چاپ: 206 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم وصنعت ایران میباشد .هرگونه برداشت با ذکر منبع ، بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 45 queries by YEKTAWEB 4709