برگزاری جلسه ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه با حضور مسئولان بنیاد شهید و وزارت علوم

جلسه ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه علم و صنعت ایران، سه شنبه چهاردهم اسفندماه 1397 با حضور رییس دانشگاه و رئیس ستاد شاهد و ایثارگر، مدیر دفتر دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه، رییس پردیس دانشگاه، معاون دانشجویی دانشگاه، مدیر تحصیلات تکمیلی و مدیر آموزش دانشگاه و مسئولانی از بنیاد شهید و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه دکتر علم (معاون سازمان دانشجویان داخل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری)، دکتر محمدی (مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری)، دکتر فقیه (مدیرکل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران)، معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان بنیاد شهید کشور و رییس امور دانشجویان بنیاد شهید تهران بزرگ مهمان دانشگاه بودند و دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، دکتر احمدیان (رییس پردیس شماره 2 دانشگاه)، دکتر اکبری (معاون دانشجویی)، دکتر موسوی (مدیر تحصیلات تکمیلی) و دکتر سیادت موسوی (مدیر آموزش) از دانشگاه حضور داشتند.
در این نشست ابتدا دکتر ارجمندی (مدیر دفتر دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه)، گزارشی از عملکرد این دفتر ارایه کرد. راه اندازی مرکز مشاوره مستقل برای دانشجویان شاهد و ایثارگر، برگزاری مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز شاهد و ایثارگر در سطح مطلوب از جمله اقدامات این دفتر در گزارش وی بود.
مدیر دفتر دانشجویان شاهد و ایثارگر سپس به سه راهبرد این دفتر به عنوان برنامه آینده کاری این دفتر اشاره کرد. وی ارزیابی وضعیت تحصیلی دانشجویان شاهد و ایثارگر با هدف توانمندسازی آموزشی و نظارت مستقیم؛ توانمندسازی و ارتقای سلامت روانی و پیشگیری از آسیب های روانی و اجتماعی دانشجویان و توانمندسازی دانشجویان شاهد در عرصه های فرهنگی، معنوی و سایبری را راهبردهای اساسی این دفتر معرفی کرد و به تبیین راهکارهای اجرای آن پرداخت.
در ادامه نشست، گزارش کاملی از ارزیابی تحصیلی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه به تفکیک مقاطع، جنسیت و دانشکده توسط کارشناس دفتر دانشجویان شاهد و ایثارگر ارایه شد. مطابق این ارزیابی و گزارش، 68 درصد دانشجویان کارشناسی شاهد و ایثارگر دارای معدل متوسط و بالاتر هستند.
در ادامه نشست، دکتر محمدی (مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری)، در خصوص انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر نکاتی را متذکر شد و تاکید کرد: بحث جدی توانمندسازی دانشجویان است.
در ادامه، دکتر فقیه (مدیرکل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران)، ضمن تقدیر از دکتر ارجمندی، دانشگاه علم و صنعت ایران را از دانشگاههای موفق کشور در حوزه امور دانشجویان شاهد و ایثارگر توصیف کرد و افزود: همین ارزیابی انجام شده توسط دانشگاه نشان می دهد مسئولان دانشگاه دغدغه ارتقای تحصیلی دانشجویان شاهد و ایثارگر را دارند و راههای ممکن را بررسی و اجرا نموده اند. وی ضمن اشاره به طرح معتمدین معین در بنیاد شهید برای جذب مشارکت شاهد و ایثارگران جامعه، اظهار داشت: دانشگاه علم و صنعت ایران به عنوان پایلوت در طرح ارزیابی دانشجویان شاهد و ایثارگر می تواند الگوی دیگر دانشگاهها باشد.

در ادامه این نشست دکتر ذاکری (رییس دانشگاه) سخنان کوتاهی ایراد کرد. رییس دانشگاه ابتدا در خصوص همکاری حداکثر وی در رویه های انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر با در نظر گرفتن سطح دانشگاهها و ظرفیت دانشکده ها نکاتی را متذکر شد. وی همچنین تاکید کرد ما وظیفه داریم به گونه ای مدیریت و برنامه ریزی کنیم که دانشجوی سطح دو نداشته باشیم و توانمندسازی آنان را با برگزاری کلاسهای تقویتی و فوق العاده، پیگیری کنیم.
در خاتمه، دکتر علم (معاون سازمان دانشجویان داخل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری)، از طرح خوب دانشگاه در ارزیابی دقیق وضعیت تحصیلی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه تقدیر کرد و ابراز امیدواری نمود بازخورد و نتایج خوبی از آن حاصل شود.
آلبوم تصاویر
Sapp.ir/iust_iran |