[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره دانشگاه::
درباره روابط عمومی::
معرفی افراد::
بروشور و کاتالوگ ها::
کلیپ، تیزر و سرود دانشگاه::
اخبار دانشگاه::
فرآیندهای کاری::
افتخارات دانشگاه::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
تسهیلات پایگاه::
اخبار ویژه ورودی های 1403::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::
::
آرشیو نشریه پیام

AWT IMAGE

AWT IMAGE
نشریه پیام شماره 90
نشریه پیام شماره89
نشریه پیام شماره ۸۸
نشریه پیام- شماره 87
نشریه پیام شماره 86

نشریه پیام شماره 85
نشریه پیام شماره 84

نشریه پیام شماره 83

نشریه پیام شماره 82

نشریه پیام شماره 81

نشریه پیام شماره 80

آرشیو نشریه پیام

..
آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

AWT IMAGE

خبرنامه شماره ۴۱۵

خبرنامه شماره ۴۱۴

خبرنامه شماره ۴۱۳

خبرنامه شماره ۴۱۱

خبرنامه شماره ۴۱۰

خبرنامه شماره ۴۰۹

خبرنامه شماره ۴۰۸

خبرنامه شماره ۴۰۷

خبرنامه شماره ۴۰۶

خبرنامه شماره ۴۰۵

خبرنامه شماره ۴۰۴

خبرنامه شماره ۴۰۳

آرشیو خبرنامه الکترونیک

..
حدیث هفته

حضرت امام علی (ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .
مجمع البیان : ۹ / ۳۸۰ منتخب میزان الحکمه : ۳۹۸

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: یازدهمین کنفرانس بین المللی حفاظت و اتوماسیون در سیستمهای قدرت، در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می شود ::
 | تاریخ ارسال: 1395/6/20 | 

یازدهمین کنفرانس بین المللی حفاظت و اتوماسیون در سیستمهای قدرت، در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می شود

یازدهمین کنفرانس بین المللی حفاظت و اتوماسیون در سیستمهای قدرت(IPAPS)، با هدف رشد و توسعه دانش و فناوری در زمینه حفاظت و اتوماسیون شبکه‌های قدرت، روزهای 27، 28 و 29 دیماه 1395در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می شود.

این کنفرانس که توسط انجمن مهندسین برق و الکترونیک ایران با همکاری دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران و قطب علمی اتوماسیون و بهره برداری سامانه قدرت برگزار می شود، محصول ادغام کنفرانس تخصصی حفاظت و کنترل سیستمهای قدرت و کنگره بین المللی اتوماسیون صنعت برق است.

حفاظت و اتوماسیون در نیروگاهها، شبکه های انتقال و توزیع؛ امنیت و قابلیت اطمینان در سیستم های حفاظتی و اتوماسیون؛ اتوماسیون و حفاظت شبکه های هوشمند الکتریکی؛ کاربرد مفاهیم اینترنت اشیاء (IoT) در حفاظت و اتوماسیون سیستم های قدرت؛ طرح های حفاظت از سلامت شبکه برق (SIPS)؛ سیستم های حفاظتی خاص(SPS)؛ پایش،کنترل و حفظ گسترده سیستم های قدرت WAMPAC؛ ارائه روشها و الگوریتم های جدید اتوماسیون و حفاظت در سیستم های قدرت؛ اثرات تولیدات پراکنده در حفاظت سیستم های قدرت؛ امنیت سایبری در سیستم های حفاظتی و اتوماسیون و ارتباطات؛ بومی سازی سیستم های حفاظتی و اتوماسیون؛ مکان یابی خطا در شبکه های انتقال و توزیع؛ نگهداری،تعمیرات و بهره برداری سیستم های اتوماسیون و حفاظت؛ سنسور های هوشمند و زیرساخت های اندازه گیری پیشرفته (AMI)؛ سیستم های سخت افزاری و نرم افزاری در سیستم های حفاظتی و اتوماسیون؛ استاندارد ها و پروتکل های ارتباطی در سیستم های حفاظتی و اتوماسیون؛ کاربرد سیستم های نوین مخابراتی در حفاظت و اتوماسیون شبکه های برق؛ سازگاری الکترومغناطیسی در سیستم های حفاظتی؛ سیستم زمین و سیستم حفاظتی؛ طراحی محدود کننده های جریان خطا (FCL)؛ قوس ناگهانی (Arcflash) در تجهیزات برقی و راه های کاهش خطرات آن؛ حفاظت اضافه ولتاژ در شبکه های قدرت؛ حفاظت سیگنالینگ و اتوماسیون سیستم های رانش ریلی برقی، محورهای موضوعی یازدهمین کنفرانس بین المللی حفاظت و اتوماسیون در سیستمهای قدرت هستند.

از جمله برنامه های یازدهمین کنفرانس بین المللی حفاظت و اتوماسیون در سیستمهای قدرت، سخنرانی کلیدی، ارایه مقالات، برگزاری کارگاههای آموزشی، انتخاب پایان نامه برتر در زمینه حفاظت و اتوماسیون سیستمهای قدرت (برای اولین بار) و معرفی توان ملی در حفاظت و اتوماسیون صنعت برق (برای اولین بار) است. تأکید کنفرانس در بخش کارگاهها، بر جنبه های آموزش های کاربردی و به روز و در بخش مقالات و سخنرانی ها بر جنبه‌های کاربردی، راهبردی و توسعه‌ای است که از سودمندی خاص برای صنعت برق کشور برخوردار باشند. تاریخ ارائه کارگاه های آموزشی در این کنفرانس، بیست و هفتم دیماه 1395 تعیین شده است. مقاله‌های ارسالی به دبیرخانه کنفرانس می‌توانند به زبان‌های فارسی و انگلیسی تهیه شوند.

بنابر اعلام دبیرخانه کنفرانس، پروفسور Vladimir Terzija از دانشگاه منچستر دعوت دبیرخانه کنفرانس را برای حضور، سخنرانی و برگزاری کارگاه آموزشی پذیرفته اند. علاوه بر این اعلام شده است دبیرخانه کنفرانس در راستای معرفی «توان ملی در حفاظت و اتوماسیون صنعت برق» جلساتی را با همین عنوان و در حضور مدیران صنعت برق کشور طراحی و پیش بینی نموده است. شرکت های داخلی که در زمینه حفاظت و اتوماسیون در صنعت برق فعالیت دانش بنیان دارند، برای ارائه دست آوردها و توانمندی های خود در چارچوب این جلسات و در قالب های مالتی مدیا می توانند از طریق سندیکای صنعت برق و یا دبیرخانه کنفرانس اقدام نمایند.

دکتر سیدمحمد شهرتاش(استاد دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران)، دبیر و دبیر علمی یازدهمین کنفرانس بین المللی حفاظت و اتوماسیون در سیستمهای قدرت است.

آخرین مهلت تکمیل فرم پایان نامه برتر از سوی اساتید راهنما، 17 مهرماه 1395؛ آخرین مهلت ارسال مدارک پایان نامه های منتخب، 17 آبانماه؛ آخرین مهلت تکمیل فرم معرفی توان ملی، 24 مهرماه؛ آخرین مهلت ارسال پیشنهاد کارگاههای آموزشی، 22 آبانماه؛ آخرین مهلت ارسال مقالات به کنفرانس، 10 آذرماه 1395 اعلام شده است.

علاقه مندان جهت دریافت اطلاعات تکمیلی می توانند به سایت یازدهمین کنفرانس بین المللی حفاظت و اتوماسیون در سیستمهای قدرت به آدرس www.ipaps.ir مراجعه نموده و یا در کانال تلگرامی کنفرانس به آدرس telegram.me/ipaps2017 عضو شوند.


AWT IMAGE

AWT IMAGE

دفعات مشاهده: 3124 بار   |   دفعات چاپ: 773 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم وصنعت ایران میباشد .هرگونه برداشت با ذکر منبع ، بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4709