[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره دانشگاه::
درباره روابط عمومی::
معرفی افراد::
بروشور و کاتالوگ ها::
کلیپ، تیزر و سرود دانشگاه::
اخبار دانشگاه::
فرآیندهای کاری::
افتخارات دانشگاه::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
تسهیلات پایگاه::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::
پذیرش دانشجویان بین المللی::
::
آرشیو نشریه پیام

AWT IMAGE

AWT IMAGE
نشریه پیام شماره 90
نشریه پیام شماره89
نشریه پیام شماره ۸۸
نشریه پیام- شماره 87
نشریه پیام شماره 86

نشریه پیام شماره 85
نشریه پیام شماره 84

نشریه پیام شماره 83

نشریه پیام شماره 82

نشریه پیام شماره 81

نشریه پیام شماره 80

آرشیو نشریه پیام

..
آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

AWT IMAGE

خبرنامه شماره ۴۱۷

خبرنامه شماره ۴۱۶

خبرنامه شماره ۴۱۵

خبرنامه شماره ۴۱۴

خبرنامه شماره ۴۱۳

خبرنامه شماره ۴۱۱

خبرنامه شماره ۴۱۰

خبرنامه شماره ۴۰۹

خبرنامه شماره ۴۰۸

خبرنامه شماره ۴۰۷

خبرنامه شماره ۴۰۶

خبرنامه شماره ۴۰۵

آرشیو خبرنامه الکترونیک

..
حدیث هفته

حضرت امام علی (ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .
مجمع البیان : ۹ / ۳۸۰ منتخب میزان الحکمه : ۳۹۸

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: کنفرانس شبکه های هوشمند به میزبانی دانشگاه علم و صنعت ایران آغاز به کار کرد ::
 | تاریخ ارسال: 1394/10/1 | 

کنفرانس شبکه های هوشمند به میزبانی دانشگاه علم و صنعت ایران آغاز به کار کرد

 

AWT IMAGE

 

کنفرانس شبکه های هوشمند  از صبح روز سه شنبه، اول دی ماه 94، در دانشگاه علم و صنعت ایران با حضور دانشجویان، اساتید و متخصصان صنعت برق آغاز به کار کرد و قرار است تاعصر دوم دی ماه ادامه یابد.

دکتر محمد علی برخورداری رییس دانشگاه علم و صنعت ایران در افتتاحیه این کنفرانس اظهار داشت: واقعیت این است که هر حرکتی که بخواهد شکل بگیرد می بایست در یک بستر علمی اتفاق بیفتد و دانشجویان و اساتید در این مسیر نقش موثری دارند و قطعا جایگاه انجمن های علمی که ترکیبی از اساتید و دانشجویان است برای این منظور بسیار مهمتر و موثرتر است.

 وی که در جمع شرکت کنندگان کنفرانس شبکه های هوشمند سخنرانی می کرد؛ افزود: از نظر تجربی ثابت شده ارتباط چهره به چهره دانشمندان و پژوهشگران با همدیگر می تواند برای خود آنان مطلوب باشد و باعث ارتقاء روحیه آنان شود. برهمین اساس و با توجه با ماهیت کنفرانس ها که باعث گردهمایی دانشمندان و پژوهشگران می شود؛ اصولا برگزاری آنان لازم و ضروری است.

وی در پایان صحبت های خود از برگزار کنندگان کنفرانس تشکر کرد و به شرکت کنندگان آن خیر مقدم گفت.

اما سخنران دوم مراسم افتتاحییه دکتر محسن کلانتر، دبیر کنفرانس شبکه های هوشمند بود که بعد از خیر مقدم به شرکت کنندگان، به ارایه گزارشی از روند برگزاری کنفرانس شبکه های هوشمند پرداخت.

دکتر کلانتر گفت: رویکردی که دانشگاهها و از جمله دانشگاه علم و صنعت ایران اخیرا به آن ورود کرده اند این است که دانش را به تکنولوژی و تکنولوژی را به فن آوری و ساخت تبدیل کنند و اتفاقا ما در این کنفرانس به دنبال همین هدف هستیم.

دبیر کنفرانس شبکه های هوشمند افزود: بیش از 300 نفر برای شرکت در این کنفرانس ثبت نام کرده اند و حدود  142 مقاله به دبیرخانه ارسال شد که پس از داوری 61 مقاله پذیرفته شد که قرار است در این دو روز، در سه نشست موازی به زبان فارسی و انگلیسی برای شرکت کنندگان ارایه گردد.

دکتر فرخ رحیمی استاد برجسته ایرانی رشته مهندسی برق سخنران کلیدی این کنفرانس بود که با موضوع: " چشم انداز صنعت برق در جهان " به ایراد سخن پرداخت.

آلبوم تصاویر

دفعات مشاهده: 3137 بار   |   دفعات چاپ: 814 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم وصنعت ایران میباشد .هرگونه برداشت با ذکر منبع ، بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.15 seconds with 45 queries by YEKTAWEB 4709