[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره دانشگاه::
درباره روابط عمومی::
معرفی افراد::
فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
اخبار دانشگاه::
افتخارات دانشگاه::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
تسهیلات پایگاه::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::
::
آرشیو نشریه پیام

AWT IMAGE

AWT IMAGE

نشریه پیام شماره 86

نشریه پیام شماره 85
نشریه پیام شماره 84

نشریه پیام شماره 83

نشریه پیام شماره 82

نشریه پیام شماره 81

نشریه پیام شماره 80

آرشیو نشریه پیام

..
آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

AWT IMAGE

خبرنامه شماره ۳۸۴

خبرنامه شماره ۳۸۳

خبرنامه شماره ۳۸۲

خبرنامه شماره ۳۸۱

خبرنامه شماره ۳۸۰

خبرنامه شماره ۳۷۹

خبرنامه شماره ۳۷۸

خبرنامه شماره ۳۷۷

خبرنامه شماره ۳۷۶

خبرنامه شماره ۳۷۵

خبرنامه شماره ۳۷۴

خبرنامه شماره ۳۷۳

خبرنامه شماره ۳۷۲

آرشیو خبرنامه الکترونیک

..
آرشیو خبرنامه آموزش عالی
..
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: دو استاد دانشگاه علم و صنعت ایران، برنده جایزه ملی محیط زیست شدند ::
 | تاریخ ارسال: 1402/7/18 | 
دو استاد دانشگاه علم و صنعت ایران، برنده جایزه ملی محیط زیست شدند


دکتر منصور انبیاء (رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران و استاد دانشکده شیمی) و دکتر علی ملکی (استاد دانشکده شیمی)، برنده جایزه ملی محیط زیست در سال ۱۴۰۲ شناخته  و تقدیر شدند.
در سیزدهمین دوره از جایزه ملی محیط زیست، دکتر منصور انبیاء و دکتر علی ملکی برنده جایزه ملی محیط زیست شناخته شده و در مراسمی که روز سه‌شنبه ۱۸ مهرماه ۱۴۰۲ با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در محل سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد، به عنوان «رتبه دوم سیزدهمین دوره جایزه ملی محیط زیست در بخش متخصصین، پژوهشگران و حوزه علمی و دانشگاهی»، تقدیر شدند.

 

بنا بر گفته معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست، علاقه‌مندان به محیط زیست اعم از حقیقی و حقوقی، با استقبال ماندگار از این دوره جایزه ملی محیط زیست، ۳۹۳ اثر به دبیرخانه مسابقه ارسال کردند که ۶۳ اثر در ۶ گروه به مرحله بعد راه پیدا یافت و در نهایت نیز بر اساس ارزیابی هیأت داوران، ۲۶ نفر حائز رتبه اول تا سوم در محور‌های مختلف و یا شایسته تقدیر شناخته شدند.
 

گفتنی است به استناد ماده ۴۶ قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست و مصوبه شماره ۱۶۵ شورایعالی حفاظت محیط زیست، جایزه ملی به برگزیدگانی از بین متخصصین، موسسات عمومی و سازمان‌های دولتی، موسسات و شرکت‌های خصوصی، شرکت‌های دانش‌بنیان، سازمان‌های مردم‌نهاد و سایر اشخاص حقیقی اهدا خواهد شد که در حفاظت، حمایت و بهسازی محیط زیست، خدمات برجسته و فعالیت چشمگیر و ارزنده‌ای انجام داده باشند.
جامعه دانشگاهی علم و صنعت ایران، کسب جایزه ملی محیط زیست را به دکتر انبیاء و دکتر ملکی تبریک گفته، توفیقات روزافزون آنان را آرزومند است.
 
دفعات مشاهده: 1018 بار   |   دفعات چاپ: 61 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم وصنعت ایران میباشد .هرگونه برداشت با ذکر منبع ، بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4623