Home Home Information Contact Site Map Library
English Site
   [صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
مدیریت دانشکده::
درباره دانشکده::
امور آموزش::
معرفی افراد::
امور پژوهش::
اخبار و رویدادها::
آئین نامه ها و فرمها::
تسهیلات پایگاه::
::
مناسبت ها

 
..
تقویم و فرمها
..
اخبار پژوهشی

..
دفاعیه ها
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: رزومه فارسی د.حسینی
:: بیانیه مرکز بسیج کارکنان وزارت علوم در محکومیت به شهادت رساندن مردم بی گناه غزه 
:: تفاهم نامه همکاری با مجتمع تفریحی- توریستی و اقامتی سد شیاده
:: اطلاعات تماس کارشناسان گروههای آموزشی همکار در پردیس دانشگاهی
:: قابل توجه دانشجویان شهریه پرداز ورودی ۱۴۰۱و۱۴۰۲
..
لینک های مفید

  
 
  
..
:: جلسه دفاعیه رساله دکتری خانم ساناز کرمدوست ::
 | تاریخ ارسال: 1402/6/21 | 
خانم ساناز کرمدوست دانشجوی دکتری شیمی، در تاریخ  ۱۴۰۲/۰۶/۲۶ از رساله دکتری خود تحت عنوان" طراحی نانو/بیوحسگر برپایه نقاط کوانتومی از ویتامین گروه ب جهت سنجش گلوتن در مواد غذایی "با راهنمایی آقا دکتر سید محمدرضا میلانی حسینی دفاع خواهدکرد
    استاد راهنمای : آقای  دکتر سید محمدرضا میلانی حسینی
  استاد مشاور: . سرکار خانم دکتر فریدبد
  هیات داوران:
  این جلسه ساعت ۱۶ روز یکشنبه  دراتاق سبز دانشکده شیمی برگزار خواهد شد.
  چکیده :
گلوتن پروتئین گیاهی است و  به عنوان یکی از شایع‌ترین و شناخته‌شده‌ترین آلرژن‌های غذایی شناخته شده است که منجر به بیماری سلیاک می‌شود. در رژیم سلیاک، مقادیر ناچیز گلوتن می‌تواند واکنش‌های آلرژی زا را تحریک کند، بنابراین برچسب حساسیت‌زای غذایی باید بر روی مواد غذایی ارائه شود و به طور جدی مورد توجه صنایع غذایی قرار گیرد. در دنیا تعیین میزان گلوتن موجود در مواد غذایی عمدتاً از طریق ایمونواسی و استفاده از دستگاه‌های پیشرفته انجام می‌گیرد که هزینه‌های بالایی دارد و برای کشورهای کم‌درآمد مقرون به صرفه نمی باشد. .همچنین در نمونه‌های غذایی فرآوری‌شده با حرارت، پادتن‌ها واکنش‌پذیری خود را از دست می‌دهند و مانع از تشخیص دقیق گلوتن می‌شوند بنابراین، یک ابزار تشخیصی ساده ، سریع، حساس و ارزان ضروری به نظر می‌رسد.
در این پژوهش نانوحسگر فلورسانسی  از نقاط کوانتومی کربنی و فناوری قالب‌گیری مولکولی در ماتریکس سیلیکاتی طراحی شده است. این نانوحسگر دارای نشر فلورسانس است و با جذب گلوتن در فضاهای خالی قالب‌گیری‌شده روی نانوساختار، افزایش نشر نشان می‌دهد .محدوده غلظت تشخیص گلوتن ۳۶/۰تا ۲۰/۲ میکرومولار اندازه گیری شده است و ارزیابی عملکرد آن در نمونه نان و آرد نان حاوی گلوتن و فاقد گلوتن  به عنوان نمونه های حقیقی، حساسیت و گزینش پذیری این ابزار تشخیصی را تایید می نماید
دفعات مشاهده: 465 بار   |   دفعات چاپ: 70 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش

تهران - میدان رسالت- خیابان هنگام - خیابان دانشگاه علم و صنعت - دانشگاه علم و صنعت ایران - دانشکده شیمی - کدپستی 1674613114
Information: Phone+98 21 77240540-50 / Letter Email Us Selected Contacts | About this site | Privacy policies | © 2007 Iran University of Science & Technology