با حضور مهمانان ویژه و در دانشگاه علم و صنعت ایران
سی و نهمین اجلاس روسای دانشگاههای بزرگ کشور برگزار شد
.JPG)
سیونهمین اجلاس روسای دانشگاههای بزرگ کشور، سهشنبه ۲۷ تیرماه ۱۴۰۲ به میزبانی دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد.
در این اجلاس، دکتر زلفیگل (وزیر علوم، تحقیقات و فناوری)، دکتر علیآبادی (وزیر صنعت، معدن، تجارت)، دکتر قربانزاده (معاون وزیر و رئیس کل سازمان خصوصیسازی)، دکتر محمدی (معاون سازمان تامین اجتماعی)، دکتر دانشجو (استاد دانشگاه علم و صنعت ایران و مدیر مرکز مدیریت تحقیقات نوین)، رؤسای۱۴ دانشگاه بزرگ کشور: تهران، صنعتی شریف، تربیت مدرس، خواجه نصیرالدین طوسی، علم و صنعت ایران، امیر کبیر، علامه طباطبایی، تبریز، فردوسی مشهد، شیراز، اصفهان، صنعتی اصفهان و الزهرا و شهید بهشتی و اعضای هیات رئیسه دانشگاه علم و صنعت ایران حضور داشتند.
قبل از شروع اجلاس، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران با حضور در مزار شهدای گمنام، با قرائت فاتحه، به مقام شهدای گمنام و شهدای دانشگاه علم و صنعت ایران ادای احترام نمودند.
در ادامه و در ابتدای این اجلاس، پس از سرود ملی و سرود دانشگاه علم و صنعت ایران، دکتر انبیاء (رییس دانشگاه) به عنوان میزبان نشست، ضمن ادای احترام به شهدای انقلاب اسلامی و ۱۱۰ شهید دانشگاه علم و صنعت ایران بویژه شهید سردار حاج احمد متوسلیان، به روسای دانشگاههای بزرگ کشور و مهمانان خوشامد گفت. پس از آن دکتر سیدمحمد مقیمی (رئیس دانشگاه تهران) به عنوان رئیس اجلاس رؤسای دانشگاههای بزرگ کشور با تشکر از میزبانی دانشگاه علم و صنعت ایران در این اجلاس، ضمن اشاره به سابقه چند ساله تشکیل و تبیین اهداف اجلاس روسای دانشگاههای بزرگ کشور، تاکید کرد این اجلاس به صلاح نظام عالی کشور است و خواستار تقویت جایگاه و هویتبخشی مضاعف به این مجموعه شد.
.JPG)
در ادامه نشست، دکتر زلفیگل (وزیر علوم، تحقیقات و فناوری)، روسای دانشگاههای کشور را سرمایه نمادین کشور و دارای جایگاه خاص توصیف کرد و در خصوص مسایل مختلف دانشگاهها نظیر تشکیل کمیته صلاحیت عمومی برای جذب اعضای هیات علمی، بینالمللی کردن مجلات دانشگاهها در راستای مرجعیت علمی، انجام تعاملات بینالمللی مطابق آییننامه پژوهانه و استفاده از ظرفیتهای فاینانس و تهاتر، توصیههای موکدی را مطرح کرد.
پس از آن دکتر علیآبادی (وزیر صمت)، به تبیین راهبردها و برنامههای این وزارت برای عملی کردن ارتباط صنعت و دانشگاه و استفاده از ظرفیتهای فناورانه دانشگاه برای حل مشکلات صنعت پرداخت و به پیشنهادات و موارد مطرح شده از سوی روسای دانشگاهها پاسخ داد.
در ادامه دکتر قربانزاده (معاون وزیر و رئیس کل سازمان خصوصیسازی)، با توضیح در خصوص قوانین و آییننامه مولدسازی، به مشکلات مطرح شده در این خصوص از سوی روسای دانشگاهها پاسخ داد. وی تشکیل کمیته مولدسازی مشترک برای پیشبرد بهتر امور در دانشگاهها را مطرح کرد.
در خاتمه نیز دکتر محمدی (معاون سازمان تامین اجتماعی)، شنونده مسایل دانشگاهها در رابطه با مسایل بیمهای دانشگاهها بود و ضمن پاسخ دادن به سوالات حاضران، تشکیل کارگروه دائمی با حضور نمایندگان دانشگاهها را مطرح کرد.
این اجلاس با اقامه نماز و صرف ناهار پایان یافت.
گفتنی است پیش از برگزاری نشست دکتر زلفیگل (وزیر علوم، تحقیقات و فناوری)، «مرکز مدیریت تحقیقات نوین» را در دانشگاه علم و صنعت ایران افتتاح کرد. مرکز مدیریت تحقیقات نوین، مرکزی ملی و مرتبط با همه دانشگاههای کشور است.
|