مراسم تکریم معاون بینالملل و استقبال از مدیر همکاریهای علمی و بینالمللی دانشگاه برگزار شد
.JPG)
با حضور هیات رییسه دانشگاه و جمعی از مدیران و کارکنان حوزه همکاریهای علمی و بینالمللی دانشگاه، مراسم تقدیر و تکریم از دکتر هادیشهریار شاهحسینی (معاون سابق بینالملل دانشگاه) و استقبال از دکتر رضا گلشن خواص (مدیر همکاریهای علمی و بینالمللی دانشگاه)، در روز چهارشنبه ۳ اسفندماه ۱۴۰۱ در محل سالن جلسات ساختمان ریاست برگزار شد.
در این جلسه، پس از قرائت کلام الله مجید، مهندس خالقی (مشاور رئیس و مدیر کل دفتر ریاست و روابط عمومی)، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، دستور جلسه را تبیین کرد. پس از آن دکتر شاهحسینی با تشکر از رئییس و هیات رئیسه دانشگاه برای برگزاری این مراسم، موفقیتهای دفتر همکاریهای علمی و بینالمللی دانشگاه را مرهون تلاش وافر مدیران، کارشناسان و کارمندان این دفتر دانست و از همه آنان تقدیر کرد.
دکتر شاهحسینی حضور موثر در خارج از دانشگاه در ارکان تصمیمگیر و تصمیمساز کشور را از وظایف اعضای هیات رئیسه دانست و گفت: دانشگاه علم و صنعت ایران، یکی از شناخته شدهترین دانشگاههای کشور در حوزه بینالملل بوده و هست. اگر همواره در برنامههای بینالملل وزارت علوم، نقش اساسی به ما داده شده و نهادهای دیگر علمی کشور مانند مرکز بینالملل علم و فناوری معاونت علمی ریاست جمهوری، در برنامهریزی حوزه بینالملل آموزش عالی از ما دعوت میکند، همه اینها نشان میدهد عملکرد دانشگاه به گونهای بوده که توانستهایم مورد وثوق و مشاوره باشیم. وی همچینین به کسب رتبههای برتر در بین دانشگاههای کشور در سطح بینالمللی و کسب دو بار رتبه اول حوزه بینالملل توسط دانشگاه در بین دانشگاههای کشور از طرف وزارت علوم اشاره کرد.
.JPG)
دکتر شاهحسینی همچنین بر لزوم توجه ویژه به موضوع رتبهبندیهای بینالمللی دانشگاهها، پیگیری مدلهای جدید در جذب دانشجویان بینالمللی و برنامهریزی برای تعاملات بینالملل در حوزه توسعه فناوری- که رویکرد مورد توجه دانشگاه است- به عنوان راهبردهای آینده دانشگاه تاکید کرد.
پس از آن دکتر گلشن خواص با تقدیر از خدمات معاون سابق بینالملل دانشگاه و تشکر از اعتماد رئیس و هیات رئیسه دانشگاه برای سپردن مسئولیت مدیریت همکاریهای علمی و بینالمللی دانشگاه به وی، در سخنانی اصلاح رویهها در گردآوری و ارسال اطلاعات برای رتبهبندی دانشگاهها، بهبود در استفاده از موسسات جذب دانشجوی بینالمللی، بهبود حمایتها و ارتباطات بخشهای مرتبط دانشگاه از دانشجویان بینالمللی، به روز رسانی و ارتقای وب سایت عربی دانشگاه، تقویت و یا شفافسازی امتیازات هیات علمی برای فعالیت بینالمللی در آییننامههای گرنت و ارتقا، تمرکز بر حوزههای جدید فعالیت بینالملل (تقویت نگاه به شرق) با همکاری وزارت امور خارجه و بسترسازی برای فعالیتهای جدید بینالمللی را از اهداف و برنامههای آتی مدیریت همکاریهای علمی و بینالمللی دانشگاه برشمرد.
.JPG)
پس از آن دکتر انبیاء (رئیس دانشگاه)، ضمن تشکر از هیات رئیسه و حاضران در جلسه برای قبول دعوت وی، در خصوص تغییر ناگزیر در ساختار معاونت بینالملل به سبب ایجاد معاونتی مهم در راستای ماموریت دانشگاه توضیح داد و تاکید کرد: تغییر عنوان معاونت بینالملل به مدیریت همکاریهای علمی و بینالمللی، اهمیت کاری که باید در این حوزه انجام شود را تقلیل نمیدهد. فعالیتهایی که در این دفتر میتواند اتفاق بیفتد، بسیار پر اهمیت است و تغییری در شرح وظایف و ماموریت ایجاد نشده است.
رئیس دانشگاه با تاکید بر اینکه دیپلماسی علمی از ماموریتهای مهم دولت و دانشگاههاست گفت: در دانشگاه ما، متولی این امر مدیریت همکاریهای علمی و بینالمللی است که باید این را احیا کند. وی همچنین بر استفاده از ظرفیت موسسات جذب دانشجو برای گسترش دیپلماسی علمی تصریح کرد.
.JPG)
دکتر انبیاء با تقدیر از شخصیت، مدیریت و تلاشهای پر ثمر دکتر شاهحسینی، برای دکتر گلشن خواص و همه همکاران وی آرزوی توفیق کرد.
اهداء حکم انتصاب دکتر گلشن خواص به سمت مدیر همکاریهای علمی و بینالمللی دانشگاه و نیز لوح تقدیر از خدمات دکتر شاهحسینی توسط ریاست دانشگاه و ثبت عکس یادگاری، پایانبخش این مراسم بود.
|