[صفحه اصلی ]    
بخش‌های اصلی
درباره دانشکده::
مدیریت دانشکده::
اعضای هیات علمی ::
معرفی افراد::
امور آموزش::
امور فرهنگی::
امور پژوهشی::
اخبار و رویدادها::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی ::
تسهیلات پایگاه::
تماس با ما::
::
ورود به سایت دروس
دانشجویان روزانه و پردیس
دانشجویان مرکز آموزش الکترونیکی
..
اطلاعیه ها
 اطلاعیه های آموزشی
..
فراخوان ها
فراخوان های همکاری با صنعت و سازمان ها
..
دفاعیه‌ها

دفاعیه های دکتری

۱۴۰۲/۸/۱۷ - زهرا رشیدی
۱۴۰۲/۶/۲۷ - حجت‌اله اسماعیلی


دفاعیه های کارشناسی ارشد

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: فاطمه حقیقی ::
 | تاریخ ارسال: 1401/6/21 | 

ارائه­ دهنده:
فاطمه حقیقی


 استاد راهنما:
دکتر
محمدرضا کنگاوری

هیات داوری: 
دکتر
بهروز مینایی
دکتر آزاده شاکری



زمان:
 ۱۴۰۱/۰۶/۲۷

ساعت ۱۴:۳۰
 

دانشجو فاطمه حقیقی دانشجوی کارشناسی ارشد آقای دکتر محمدرضا کنگاوری روز یکشنبه مورخ  ۲۷ شهریور ماه ساعت ۱۴:۳۰ از پروژه کارشناسی ارشد خود تحت عنوان " خلاصه‌سازی برخط متن چندسندی با محوریت کاربردفاع خواهند نمود.

چکیده پایان نامه:
امروزه با افزایش محبوبیت میکروبلاگ‌ها، همانند توییتر، بستری مناسب جهت به اشتراک‌گذاری دیدگاه‌ها و انتشار اخبار، ایجاد شده است. محتوای به منتشر‌شده، دربردارنده موضع، احساس و هیجان نویسنده می‌باشد و تاثیر به‌سزایی بر روی افکار عمومی، و جو حاکم بر مردم، دارد. کاربران این شبکه‌ها برای حفظ مخاطبین خود و تاثیرگذاری بر افکار آن‌ها، نیازمند بررسی و تحلیل طیف وسیعی از اطلاعات منتشر شده می‌باشند.
 دستیابی به اطلاعات موجود در شبکه‌ی اجتماعی، بررسی آن‌ها و ایجاد یک متن، متناسب با خواست کاربر، نیازمند صرف زمان بسیاری می‌باشد. برای مقابله با این چالش، ایجاد یک خلاصه از داده‌های موجود در شبکه میکروبلاگ، به گونه‎ای که حاوی احساساتی باشد که کاربر می‌خواهد، سودمند می‌باشد. به کمک خلاصه تولید شده، کاربر می‌تواند به محتوای مطلوب خود دست‌یابد؛ و متناسب با اطلاعاتی که بدست آورده است، دیدگاه خود را مطرح کند. این امر به مشارکت بالای کاربر در انتشار محتوا، و حفظ موقعیت او در شبکه، کمک می‌کند.
در این پروژه، به تولید برخط خلاصه چند سندی که متناسب با خواست کاربر می‌باشد، می‌پردازیم. خلاصه در یک موضوع مشخص با توجه به نوع هیجان، احساس و موضعی که کاربر می‌خواهد، تولید می‌شود.  در این پژوهش، به جهت دستیابی به هیجان مطلوب، «واحد تغییر هیجان متن» تعریف شده است. این واحد، موجب ایجاد و ارتقاء هیجان مورد نظر در متن خلاصه‌ می‌شود. هم‌چنین برای نمایش تفکر کاربر در خلاصه، از جمله‌ی هدایتگر و مجموعه‌ای از کلمات کلیدی، که کاربر آن را ارائه می‌دهد، استفاده شده است. جمله‌ی هدایتگر دربردارنده دیدگاه کاربر، به جهت کسب اطلاعات مرتبط با آن، می‌باشد. در نتیجه به کمک روش‌های شباهت‌سنجی، خلاصه‌ای که دربردارنده محتوای مطلوب کاربر می‌باشد، تولید می‌شود.
 روش ارائه شده در این پژوهش بر روی داده‌های توییتر مورد ارزیابی قرا گرفته است. ارزیابی روش پیشنهادی نشان می‌دهد که، ۷/۸۲ درصد از خلاصه‌های تولید شده تغییرات مطلوب را دارا می‌باشند. به احتمال ۱۸/۷۵ درصد هیجان هدف در خلاصه‌، توسط کاربران، قابل تشخیص می‌باشد. همچنین، احتمال فهم مفهومی که کاربر می‌خواهد در خلاصه نمایان شود، ۴۸/۶۱ درصد می‌باشد.

واژه‌های کلیدی: خلاصه‌سازی متن چند‌سندی، رسانه اجتماعی، شبکه اجتماعی، خلاصه‌سازی microblogها



 


دانشکده مهندسی کامپیوتر مدیریت تحصیلات تکمیلی

 



 

 
دفعات مشاهده: 761 بار   |   دفعات چاپ: 91 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

مطالب مشابه


data
Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 55 queries by YEKTAWEB 4623