دسترسی به تمام مطالب::

:: مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشکده مهندسی عمران ::

تودیع ومعارفه رئیس دانشکده عمران

دانشکده مهندسی عمران- زهرا حجتیان: مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشکده مهندسی عمران، دوشنبه 13 آبان ماه با حضور رئیس دانشگاه، معاون پژوهشی و فناوری و مشاور رئیس و مدیر کل دفتر ریاست و نیز اعضای هیات علمی و کارکنان دانشکده عمران در مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) برگزار شد.

در این مراسم از خدمات دکتر رضا عباس‌نیا در طول تصدی مسئولیت ریاست دانشکده مهندسی عمران، تقدیر و از دکتر غلامرضا قدرتی امیری به دلیل پذیرش این مسئولیت تشکر و قدردانی شد.

در مراسم تودیع و معارفه چند تن از اعضای هیات علمی دانشکده ضمن ارائه نقطه نظرات خود و تشکر از دکتر عباس‌نیا، تعامل و توجه بیشتر مسئولان دانشگاه در کلیه زمینه‌ها با دانشکده را خواستار شدند.

این مراسم با صرف ناهار همراه بود و با اهدای لوح تقدیر و هدایا به دکتر عباس‌نیا (رئیس سابق دانشکده مهندسی عمران) پایان یافت.

AWT IMAGE       AWT IMAGE

دفعات مشاهده: 9191 بار   |   دفعات چاپ: 3135 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 592 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.15 seconds with 41 queries by YEKTAWEB 3844