فرآیندهای کاری::
تماس با ما::
اخبار ورودی های جدید سال 99::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

:: گرامیداشت روز درختکاری با حضور رییس دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: 1399/12/13 |
گرامیداشت روز درختکاری با حضور رییس دانشگاه

رییس، اعضای هیات رییسه، جمعی از اساتید و پرسنل دانشگاه علم و صنعت ایران، به مناسبت گرامیداشت هفته منابع طبیعی و روز درختکاری، چهاردهم اسفندماه ۱۳۹۹ در اقدامی ارزشمند با غرس ۲۵ اصله نهال در دانشگاه، این روز را گرامی داشتند.

در آستانه روز درختکاری، دکتر ذاکری (رییس دانشگاه) و تعدادی از اعضای هیات رییسه، با حضور در محوطه دانشگاه اقدام به غرس ۲۵ اصله نهال در ضلع شرقی دانشکده مهندسی راه آهن، ضلع شرقی دانشکده مهندسی کامپیوتر و ضلع غربی ساختمان کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد امام رضا (ع) نمودند.

در این مراسم، دکتر سیدین (معاون اداری، مالی و مدیریت منابع)، دکتر شاه حسینی (معاون بین الملل)، دکتر قائمی (معاون دانشجویی)، دکتر ارجمندی (معاون فرهنگی و اجتماعی)، دکتر اکبری (مدیر امور خدمات و پشتیبانی)، روسا و تعدادی از مدیران دانشکده های مهندسی راه آهن و مهندسی کامپیوتر، مدیر کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه و رییس روابط عمومی، ریاست دانشگاه را همراهی می کردند.

پانزدهم اسفندماه در تقویم رسمی کشور به نام روز درختکاری ثبت شده است.

دفعات مشاهده: 601 بار   |   دفعات چاپ: 41 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4282