فرآیندهای کاری::
تماس با ما::
اخبار ورودی های جدید سال 99::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

حدیث هفته

قال رسول الله  (ص)  : أقرَبُ النّاسِ مِن دَرجَهِ النُّبوَّهِ أهلُ الجِهادِ و أهلُ العِلمِ.
رسول خدا (ص) فرمودند: نزدیک ترین مردم به مقام نبوّت، اهل جهاد و دانش اند.

«کنزالعمّال، ح ۱۰۶۴۷»

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

:: بازدید رئیس دانشگاه از روند پیشرفت و آماده سازی سالن همایش‌های کتابخانه مرکزی ::
 | تاریخ ارسال: 1399/12/5 |
بازدید رئیس دانشگاه از روند پیشرفت و آماده سازی سالن همایش‌های کتابخانه مرکزی
دکتر ذاکری (رییس دانشگاه) و هیات همراه، روز یکشنبه ۳ اسفند ماه ۹۹ از روند پیشرفت آماده سازی سالن همایش‌های کتابخانه مرکزی بازدید و از نزدیک در جریان آخرین اقدامات این پروژه قرار گرفتند.
در این بازدید دکتر صدر (مشاور عالی رییس و مدیر کل حوزه ریاست)، دکتر سیدین (معاون اداری، مالی و مدیریت منابع)، دکتر بنیادی (رییس مرکز برنامه، بودجه و طرح) و جمعی از مدیران و مسئولین این پروژه ریاست دانشگاه را همراهی می کردند.

دکتر ذاکری (رئیس دانشگاه)، در این بازدید دستورات اکیدی، مبنی بر تسریع و پایان دادن به ساخت و تجهیز سالن همایش های کتابخانه مرکزی را صادر نمودند.

دفعات مشاهده: 223 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4263