فرآیندهای کاری::
تماس با ما::
اخبار ورودی های جدید سال 99::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

حدیث هفته

قال رسول الله  (ص)  : أقرَبُ النّاسِ مِن دَرجَهِ النُّبوَّهِ أهلُ الجِهادِ و أهلُ العِلمِ.
رسول خدا (ص) فرمودند: نزدیک ترین مردم به مقام نبوّت، اهل جهاد و دانش اند.

«کنزالعمّال، ح ۱۰۶۴۷»

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

:: اجرای برنامه دانشگاه گردی یک روزه برای نودانشجویان کارشناسی دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: 1399/11/26 |
اجرای برنامه دانشگاه گردی یک روزه برای نودانشجویان کارشناسی دانشگاه

معاونت فرهنگی و اجتماعی  دانشگاه، برنامه دانشگاه گردی با عنوان «من علم و صنعتی هستم» را برای دانشجویان کارشناسی ورودی ۹۹ ساکن تهران و حومه برگزار می کند.
این برنامه به تفکیک دانشکده ها از ۲۵ تا ۳۰ بهمن ماه ۱۳۹۹ و به منظور آشنایی دانشجویان ورودی جدید کارشناسی با امکانات، فعالیت ها و بخش های مختلف دانشگاه، با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و همراه با برنامه های متنوع برگزار می شود.

در روز اول برگزاری این مراسم، طی مراسم افتتاحیه ای که در فضای باز دانشگاه برگزار شد، پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، دکتر ارجمندی (معاون اجتماعی و فرهنگی دانشگاه)، سخنان کوتاهی در خیرمقدم به دانشجویان و دلیل برگزاری این برنامه ارایه کرد.
اجرای سرود توسط گروه شهید احسان، ادای احترام به مقام والای شهیدان در مقبره الشهدای دانشگاه، گرفتن عکس یادگاری از دانشجویان در ورودی درب اصلی دانشگاه، بازدید از دانشکده ها و مراکز آزمایشگاهی و تحقیقاتی آنها، اقامه نماز جماعت و صرف ناهار و نیز برگزاری مسابقات علمی در فضای مقابل دانشکده ها، از برنامه های روز اول دانشگاه گردی بود که ویژه دانشجویان نوورود پنج دانشکده معماری، مهندسی صنایع، مهندسی کامپیوتر، مهندسی مواد و متالورژی و مهندسی شیمی، نفت و گاز برگزار شد.

این برنامه تا پایان هفته برای دانشجویان ورودی جدید سایر دانشکده ها مطابق برنامه اعلامی مدیریت امور فرهنگی و فوق برنامه اجرا خواهد شد.
گفتنی است قرار است برنامه دانشگاه گردی برای دانشجویان ورودی جدید کارشناسی غیر ساکن  تهران و حومه، در زمان دیگری با آماده کردن خوابگاه و رعایت دستورات العمل های بهداشتی خاص کرونا تدارک و اجرا شود.

دفعات مشاهده: 559 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4263