معرفی معاونت::
آلبوم تصاویر::
مدیریت ها

سایت های مرتبط با معاونت

دفتر ترویج قرآن و عترت(ع)

سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

کرسی آزاد اندیشی

آرشیو مطالب

کارگروه امور بانوان

ملاقات های عمومی معاونت

جشن دانش آموختگان
:: برگزاری جلسه سرپرست مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با کانون های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی ::
 | تاریخ ارسال: 1399/10/20 |
برگزاری جلسه سرپرست مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه
با کانون های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی

در روز پنجشنبه ۱۸ دی ۱۳۹۹ اولین جلسه سرپرست مدیر امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با دبیران کانون های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی برگزار شد.
این جلسه در ساعت ۱۰ صبح آغاز شد.
کانون های زیر در جلسه حضور داشتند:
  1. هنرهای تجسمی
  2. ارغوان
  3. هلال احمر
  4. پژوهش های اجتماعی
  5. همیاران سلامت روان
  6. بهار
  7. قرآن و عترت
  8. کیهان شناسی
  9. شعر و ادب
  10. فرهنگ و زبان ملل
  11. تئاتر
ابتدا دبیران کانون ها در مورد برنامه های آتی خود صحبت کردند و مشکلات خود را مطرح نمودند و همچنین پیشنهاداتی جهت رفع این مشکلات ارائه دادند. سپس آقای دکتر اکبر زاده، جهت رفع موانع و مشکلات، به دبیران کانون ها قول مساعد دادند.
دبیر کانون کیهان شناسی در مورد کارگاه های مجازی و وبینارهای رَصد فصلی صحبت کردند و برنامه رَصد در بهمن ماه که از برنامه های پیش روی این کانون هست. با توجه به نو پا بودن این کانون ایشان درخواست حمایت های دانشگاه برای شروع کار را داشتند.
دبیر کانون همیاران سلامت روان در مورد فاکتورهای سلامت جامعه (امید، سلامت، نشاط و سلامت) صحبت کردند. در مورد کانون ها گفتند که نیاز به دیده شدن وجود دارد و در صورتی که توجهی به کانون ها نشود به انفعال و انحراف کشیده می شوند.
دبیر کانون قرآن و عترت درخواست تسهیل فرآیند مالی را داشتند. چشم انداز دانشگاه در مسیر اسلامی و سیره اهل بیت و سبک زندگی از دغدغه های دبیر کانون قرآن و عترت بود، همچنین در ایام کرونا فعالیت ها به صورت مجازی بسیار اثربخش است.
دبیر کانون هنرهای تجسمی در مورد تسویه حساب مالی کانون  مطالبی را مطرح نمودند و چون حضور در ایام کرونا مشکلاتی دارد، درخواست تسهیل در روند پرداخت های مالی را داشتند.
نائب دبیر کانون پژوهش های اجتماعی، در مورد وبینار بهمن ماه خود در زمینه سیستم های اداری صحبت کردند و درخواست برگزاری وبیناری با موضوع دانشگاه و مقالات را داشتند. در مورد جشنواره رویش هم ایده ساخت اپلیکیشن در خصوص فضای نمایشگاه سه بعدی را دادند.
دبیر کانون بهار درخواست همکاری به موقع دانشگاه را داشتند، به این دلیل که برخی از فعالیت ها دوره ای هستند. پشتیبانی مالی و ایجاد بستر مناسب از درخواست های ایشان بود. همچنین آزادی عمل کانون ها و حذف سَدهای موجود برای فعالیت ها را خواستار شدند.
دبیر کانون فرهنگی و زبان ملل در مورد کلاس های برگزار شده توسط کانون توضیحاتی را ارائه دادند. مشکلی که داشتند در رابطه با لینک کلاس ها بود، که مقرر شد پیگیری و مشکلات رفع گردد. همچنین امکان دانلود کلاس ها را خواستار بودند.
در مورد مشکلات مالی سال ۱۳۹۸، عدم تخصیص بودجه برای کلاس ها و حذف بروکراسی هم مطالبی را عنوان کردند.
دبیر کانون شعر و ادب، در مورد مسابقات نقد شعر و حافظ خوانی و کارگاه های شعرخوانی صحبت کردند. درخواست لینک برای برگزاری برنامه ها را داشتند. همجنین خواستار ابلاغ بودجه تخصیص گرفته شده برای هر کانون بودند.
دبیر کانون ارغوان در مورد دغدغه های فرهنگی و اجتماعی صحبت کردند. برگزاری مسابقات کتابخوانی با حدود ۳۰۰ نفر شرکت کننده، فضای هیجانی را در میان دانشجویان ایجاد خواهد کرد. مراسم های مذهبی، اعیاد و راهپیمایی ها و برگزاری مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز شاهد و ایثارگر، از فعالیت های این کانون بوده و با توجه به شرایط کرونایی تعامل خوب با کانون ها و تشکّل های دیگر را بسیار موثر می دانستند، همچنین در مورد موازی کاری در برنامه های کانون باید دقت شود.
دبیر کانون تئاتر در مورد خستگی های دوران کرونا و فشارهای اقتصادی جامعه گفتند و اینکه در این دوران تبلیغات کمتری انجام می شود. همچنین در مورد اینکه برای کانون تئاتر اگر از کارگردان های مطرح دعوت شود، هزینه ها بالا خواهد بود و دانشجویان از کلاس ها استقبال نخواهند کرد.
ایشان ایده برگزاری حلقه های رایگان را ارائه دادند، که از بیرون دانشگاه هم بتوانند شرکت کنند.همچنین امنیت لینک های دانشگاه بالا نیست و اگر بشود از پلتفرم های خوب برای فضای مجازی استفاده شود.
آقای دکتر اکبرزاده  نیز قول مساعد برای رفع موانع و مشکلات کانون ها دادند و اشاره کردند که در حال پیگیری برای رفع مشکلات مالی کانون ها هستند. همچنین مقرّر کردند، در هر ماه یک جلسه صمیمانه با دبیران کانون های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی برگزار شود، تا ایشان در جریان تمامی فعالیت های کانون ها قرار گیرند و بتوانند مشکلات پیش آمده را پیگیر باشند و همچنین دیدگاه های اعضای محترم کانون ها را در دستور کار مدیریت قرار دهند.
در مورد انتخاب دبیر شورای هماهنگی کانون ها، مقرّر شد دبیران کانون ها سه نفر از اعضای فعال خود را معرفی نمایند، تا به عنوان دبیر شورای هماهنگی و رابط بین دبیران و مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی فعالیت داشته باشد.
آقای دکتر اکبرزاده انتظاراتی هم از کانون ها داشتند، بعنوان مثال برای اجرای برنامه های خود درخواست بدهند و مجوز بگیرند. همچنین در حدّ امکان کانون را فعّال نگه دارند.
دکتر اکبرزاده:
کانون هایی که فعال هستند، بیشتر مورد حمایت و توجّه قرار خواهند گرفت.
آقای دکتر اکبرزاده تاکید کردند که ملاک، فعالیت کانون ها می باشد و کانون هایی که فعال هستند، بیشتر مورد حمایت و توجّه قرار خواهند گرفت.
همچنین از کانون ها خواسته شد که درخواست مجوّز برای فعالیت های خود را به موقع ارسال کنند. در آخر مقرّر شد کانون ها با حمایت مادی و معنوی مدیریت و معاونت فرهنگی و اجتماعی، با شور و نشاط بیشتری، بستر مناسبی را برای فعالیت دانشجویان فراهم سازند.

این جلسه که در فضای بسیار صمیمی برگزار گردید، با امید به آینده ای بهتر در حوزه فعالیت کانون ها پایان یافت.

دفعات مشاهده: 155 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد