اخبار ورودی های جدید سال 99::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

حدیث هفته
امام صادق علیه السلام می فرمایند:
تواضعوا لمن تعلمونه العلم وتواضعوالمن طلبتم منه العلم
در برابر کسی که به او دانش می آموزید (شاگرد) و کسی که از او دانش می جویید (معلم) فروتن باشید .
آرشیو خبرنامه آموزش عالی

:: پیام رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران به مناسبت آغاز هفته بسیج ::
 | تاریخ ارسال: 1399/9/2 |
پیام رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران به مناسبت آغاز هفته بسیج

دکتر ذاکری (رییس دانشگاه) در پیامی، فرا رسیدن هفته بسیج را به بسیجیان عزیز و خانواده های آنها در سراسر کشور و به ویژه همکاران بسیجی در دانشگاه تبریک گفت. متن پیام رییس دانشگاه به این شرح است:
صدور فرمان تاریخی امام خمینی (ره) مبنی بر تشکیل "بسیج مستضعفین"،  از نقاط عطف شگفت انگیز و معنادار انقلاب اسلامی و پدیده برجسته تاریخ معاصر ایران عزیز است. بسیج، نماد کامل اخلاص، تداعی گر ایثار، شکوه جهاد و خدمت رسانی خالصانه و سمبل مقاومت در برابر ظلم است و به تعبیر رهبر معظم انقلاب، "بسیج یعنی نیروی کارآمد کشور برای همه میدان ها".
همگان شاهدیم که امروز نیز، تفکر بسیجی به عنوان تفکری پویا، به مدد علم، بینش، نوآوری و اخلاص، در خدمت به اهداف والای کشور اسلامی پیشتاز است و همچون گذشته، به عنوان سمبل اثرگذاری و خدمت صادقانه در عرصه های مختلف شناخته می شود.
در این ایام نیز تلاش های خالصانه و مجاهدانه بسیج در میدان مبارزه با ویروس منحوس کرونا، اعم از مشارکت در انجام ضد عفونی ها، تولید و توزیع ماسک های بهداشتی، جمع آوری و توزیع اقلام و مایحتاج مورد نیاز خانواده های نیازمند، کمک به کادر درمان و ... همگی همراستا و یادآور تلاش های خالصانه و خستگی ناپذیر بسیجیان در دوران دفاع مقدس می باشد.
اینجانب با اغتنام فرصت، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و ایثارگران بسیجی، سالروز تاسیس این نهاد مقدس را به تمامی بسیجیان دریادل و مخلص ایران اسلامی تبریک عرض نموده، از درگاه خداوند متعال برای همه عزیزان، سعادت، سربلندی و تداوم توفیق مسئلت می نمایم.
دفعات مشاهده: 197 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.15 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4237