اخبار ورودی های جدید سال 99::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

حدیث هفته
امام صادق علیه السلام می فرمایند:
تواضعوا لمن تعلمونه العلم وتواضعوالمن طلبتم منه العلم
در برابر کسی که به او دانش می آموزید (شاگرد) و کسی که از او دانش می جویید (معلم) فروتن باشید .
آرشیو خبرنامه آموزش عالی

:: نهمین جشنواره دانشگاهی حرکت دانشگاه علم و صنعت ایران به صورت مجازی برگزار می شود ::
 | تاریخ ارسال: 1399/9/2 |

نهمین جشنواره حرکت دانشگاه علم و صنعت ایران، روز یکشنبه دوم آذرماه، ساعت ۱۶ آغاز و تا پنج شنبه ۶ آذر ادامه می یابد.
مراسم افتتاحیه به صورت مجازی بوده و شامل سخنرانی دکتر دوایی (معاون پژوهش و فناوری) و تقدیر دکتر ذاکری (رییس دانشگاه) از مدیران معاونت فرهنگی و فعالین انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه می باشد.
این تقدیر به سبب کسب عنوان "دانشگاه برگزیده کشوری" در جشنواره بین المللی حرکت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری  در مردادماه سال جاری، صورت می پذیرد.
مراسم افتتاحیه در آپارات و صفحه  اینستاگرام انجمن های علمی منتشر خواهد شد.
در طی این هفته حرکت، انجمن های علمی دانشجویی به صورت مجازی و از طریق آپارات و اینستاگرام کلیپ هایی از فعالیت های خود در دوره اخیر را منتشر می کنند و همچنین هر انجمن به مناسبت جشنواره، ویژه برنامه ای اجرا خواهد کرد که پوستر ها و جزئیات آن در کانال های انجمن های علمی و آپارات منتشر می گردد.
در روز پنج شنبه، نیز مراسم اختتامیه با سخنرانی ریاست دانشگاه، معاون فرهنگی و اجتماعی، پخش کلیپ هایی از فعالیت های انجمن های علمی دوره هجدهم و در انتهای برنامه، معرفی آثار و فعالیت های برگزیده این دوره انجمن های علمی انجام می گردد.
گفتنی است تا کنون هشت دوره از جشنواره دانشگاهی حرکت در دانشگاه علم و صنعت ایران، در اردیبهشت ماه برگزار شده است که به دلیل شرایط خاص ایجاد شده برای دانشگاه و کشور بر اثر بیماری کرونا، نهایتاً نهمین جشنواره حرکت دانشگاه علم و صنعت ایران، دوم تا ششم آذرماه ۱۳۹۹ و به صورت مجازی برگزار می شود.
در نهمین جشنواره دانشگاهی حرکت، فعالیت های دوره هجدهم انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه شامل ۱۹ انجمن علمی رشته ای و بین رشته ای دانشگاه علم و صنعت ایران در ۱۶ حوزه رقابتی داوری خواهد شد.
این انجمن ها بیش از ۶۰۰ فعالیت علمی در حوزه نشریه، کارگاه ها و کلاس های آموزشی، کتاب، اختراع، همکاری ها و فعالیت های پژوهشی، اردو ها و بازدیدهای علمی و ... در این دوره انجام داده اند که بیش از ۲۵۰ فعالیت آن در دوران کرونا و به صورت مجازی صورت گرفته است.  آثار و فعالیت های برگزیده، برای جشنواره ملی حرکت وزارت علوم، ارسال خواهند شد.
آدرس صفحه اپارات: aparat.com/cssa.iust
آدرس اینستاگرام: instagram.com/cssa.iust

دفعات مشاهده: 233 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.08 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4241