مدیریت دانشکده::

تقویم دروس سمینار و پایان نامه دانشجویان کارشناسی ارشد

‌حمایت از پایان‌نامه‌ها
مراحل حذف اضطراری

برنامه 8 ترمه (مقطع کارشناسی)

امروز: شنبه مورخ 27 دی 1399

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: نشست گفتمانی قرآنی ویژه اساتید و خانواده های اساتید و کارکنان دانشگاه / ۲۲ دی ماه ۱۳۹۹
:: اطلاعیه تغییر نام کاربری ورود به سیستم گلستان جهت انجام پذیرش غیرحضوری
:: اطلاعیه ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان مقطع کارشناسی ارشد براساس سوابق تحصیلی بهمن ماه ۱۳۹۹
:: دانشجویان مهندسی صنایع واحد نور
:: دانشجویان مهندسی کامپیوتر واحد نور
نقطه قوت سایت دانشکده صنایع کدام گزینه است؟
درج اطلاعیه های آموزشی
درج اخبار کنفرانس ها و همایش ها
درج اخبار دانشجویان و عمومی
امکانات سایت( ارسال پیام، پرسش،نظر و...)

:: فراخوان حمایت مالی از پایان‌نامه تحصیلات تکمیلی ::
 | تاریخ ارسال: 1399/8/27 |
سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، به عنوان یکی از نهادهای اصلی متوالی مدیریت بحران در کلان شهر تهران، مأموریت‌های ذاتی و محوله در مواردی همچون افزایش سطح ایمنی شهروندان از طریق فعالیت‌های پژوهشی و مطالعات کاربردی در زمینه مدیریت بحران را بر عهده دارد.
در این راستا و به منظور برقراری ارتباط مستمر و اثربخش با دانشگاه‌ها متخصصین، پژوهشگران و همچنین تشویق دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری) به انجام پژوهش‌ها و مطالعات کاربردی، این سازمان در نظر دارد در سال جاری از پایان‌نامه مرتبط در دو مقطع یاد شده به صورت محدود حمایت مالی به عمل آورد. بر این اساس به دانشجویانی که اخیراً از پروپوزال خود دفاع نموده‌اند (از تاریخ تصویب پروپوزال خود حداکثر ۲ ماه گذشته باشد) - همچنین درخواست‌های ارسالی حداکثر تا پایان آذرماه ۹۹ مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۴۴۲۴۴۰۴۰-۰۲۱ تماس حاصل نمایند.
دفعات مشاهده: 93 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 59 queries by YEKTAWEB 4247