اطلاعیه ها::
اسکان::
درباره خوابگاه::
خوابگاه ها::
قوانین و مقررات خوابگاه ها::
مهمانسرا::
پایگاه های مرتبط::
پرسش های متداول::
تماس با ما::
خوابگاه های غیردولتی(خودگردان)::
خوابگاه های خودگردان دارای مجوز
راه های ارتباطی خوابگاه های خودگردان
جهت هر گونه شکایت از خوابگاه های خودگردان، از طریق راه های ارتباطی زیر با ما در تماس باشید.
EMAIL: khabgah@iust.ac.ir
FAX: ۷۷۲۴۰۰۵۲

پرداختن به کدام گزینه را در اولویت می دانید
بهبود خدمات نظافتی
بهبود خدمات تأسیساتی
بهبود خدمات اسکان
بهبود فعالیتهای فوق برنامه

جریمه خسارات خوابگاهی
قوانین و مقررات خوابگاه

منشور بهداشتی خوابگاه ها

خوابگاه های سایر دانشگاهها
:: اطلاعیه شماره ۷ اسکان نیمسال اول ۱۴۰۰-۱۳۹۹ ::
 | تاریخ ارسال: 1399/8/27 |
به اطلاع دانشجویان عزیز می رساند که با توجه به بررسی صورت گرفته و با مساعدت هیأت رئیسه محترم دانشگاه ضمن بررسی شیوه نامه های بهداشتی ابلاغی ستاد ملی کرونا و با تسهیل شرایط مندرج در اطلاعیۀ شماره ۱ اسکان شرایط اختصاص خوابگاه های دانشجویی از ابتدای آذرماه ۹۹ مطابق جدول پیوست می باشد، لذا مقتضی است آن دسته از دانشجویان ساکن خوابگاه که واجد شرایط اسکان طبق جداول پیوست نمی باشند، ضمن جمع آوری وسایل خود نسبت به تخلیه و تسویه در ترم جاری اقدام نمایند.
لازم به ذکر است آن گروه از دانشجویان که در بازۀ زمانی قبلی نسبت به ثبت نام خوابگاه اقدام ننموده اند، می توانند از مورخ ۱۳۹۹/۰۸/۲۸ از بخش:
سامانه گلستان =>        پیشخوان خدمت  =>      درخواست های آموزشی-مالی...
نسبت به ارائه درخواست و طی فرآیند مطابق جدول پیوست اقدام نمایند.

برای مشاهده شرایط اختصاص خوابگاه بر روی پاکت نامه کلیک کنید

برای مشاهده مراحل ثبت نام خوابگاه بر روی پاکت نامه کلیک کنید

دفعات مشاهده: 500 بار   |   دفعات چاپ: 28 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 59 queries by YEKTAWEB 4263