اطلاعیه ها::
اسکان::
درباره خوابگاه::
خوابگاه ها::
قوانین و مقررات خوابگاه ها::
مهمانسرا::
پایگاه های مرتبط::
پرسش های متداول::
تماس با ما::
خوابگاه های غیردولتی(خودگردان)::
خوابگاه های خودگردان دارای مجوز
راه های ارتباطی خوابگاه های خودگردان
جهت هر گونه شکایت از خوابگاه های خودگردان، از طریق راه های ارتباطی زیر با ما در تماس باشید.
EMAIL: khabgah@iust.ac.ir
FAX: ۷۷۲۴۰۰۵۲

پرداختن به کدام گزینه را در اولویت می دانید
بهبود خدمات نظافتی
بهبود خدمات تأسیساتی
بهبود خدمات اسکان
بهبود فعالیتهای فوق برنامه

جریمه خسارات خوابگاهی
قوانین و مقررات خوابگاه

منشور بهداشتی خوابگاه ها

خوابگاه های سایر دانشگاهها
:: اطلاعیه شماره ۱ اسکان دانشجویان ورودی ۱۳۹۹ ::
 | تاریخ ارسال: 1399/8/14 |
ضمن عرض تبریک و خوش آمدگویی به دانشجویان عزیز ورودی نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ به اطلاع می رساند با توجه به برگزاری مجازی (غیرحضوری) کلاس ها به دلیل رعایت شیوه نامه های بهداشتی و جلوگیری از انتشار ویروس کرونا و حفظ سلامتی دانشجویان گرامی، در حال حاضر امکان اختصاص خوابگاه برای هیچ گروهی از دانشجویان فوق وجود ندارد.
ضمناً جهت آگاهی از آخرین اطلاعیه های اسکان می توانید به سایت مدیریت امور خوابگاه ها به آدرس: www.khabgah.iust.ac.ir مراجعه نمایید.

دفعات مشاهده: 520 بار   |   دفعات چاپ: 32 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 59 queries by YEKTAWEB 4263