معرفی مسئولین بسیج اساتید::
اخبار و تحلیل‌ها::
فرهنگی واجتماعی::
نشریه نبأ::
مراسمات وبرنامه ها::
آلبوم تصاویر::
سخن هفته
امام صادق (ع) فرمود:
تسبیح فاطمه در هر روز بعد از نماز، نزد من از هزار رکعت نماز در هر روز پسندیده‌تر است.
«مکارم الاخلاق، ص 281»

:: بیانیه بسیج اساتید دانشگاه علم و صنعت ایران به مناسبت روز ۱۳ آبان ::
 | تاریخ ارسال: 1399/8/12 |
بیانیه بسیج اساتید دانشگاه علم و صنعت ایران به مناسبت ۱۳ آبان- روز مبارزه با استکبار
محمد رسول الله و الذین معه اَشِدّآءُ عَلَی الکُفّار رُحَمآءُ بَینَهُم- سوره فتح آیه ۲۹
اگر این است که انقلاب اسلامی ایران با محوریت اعتلای کلمه حق و برپایی حاکمیت ا... شکل گرفته است، به استناد آیات مصرح قرآن کریم و سیره اهل بیت (ع)، مبارزه با استکبار و مقابله با استضعاف بندگان خدا و نفی استثمار و بهره‌کشی از ضعفا جزء ارکان محوری آن به شمار می‌رود. مسیر چهل و دو ساله انقلاب اسلامی به رهبری امامین انقلاب به وضوح گواه این معناست که سازش با مستکبر مساوی  نفی ماهیت و رکن رکین حرکت توحیدی است که با پرچمداری امام روح‌ا... شکل گرفت و گذشت سالیان پی در پی نه تنها این اصل مهم را در این حرکت الهی به حاشیه نرانده است، بلکه باعث زدودن زنگار از چهره کریه استکبار و شفافیت و جلای بیشتر گوهر استکبارستیزی در حرکت اصیل انقلاب اسلامی شده است. محکمات حرکت انقلاب اسلامی به عنوان ادامه حرکت تاریخی انبیاء و اولیاء در طول تاریخ بشر گواه این اصل است که سازش و مصالحه با زورگویان و مستکبرین جز خسران و تباهی به دنبال نخواهد داشت و تنها پیامد آن طغیان و تعدی بیشتر زورگویان خواهد بود؛ چه تجربه برجام در دوران اخیر گواهی است روشن بر این مدعا و حقیقت تاریخی.
تحلیل قرائن و شواهد عصر جدید به روشنی این واقعیت را عیان می‌نماید که نماد تام و تمام استکبار در عصر حاضر رژیم زورگوی ایالات متحده است که همه ابزارهای شیطانی  را برای استضعاف و بهره‌کشی از مستضعفان جهان به‌کار گرفته است. ماهیت پلید، زورگو و زیاده‌خواه این رژیم عیان‌تر از آن است که نیاز به توضیح داشته باشد. از این‌رو، سئوالی بزرگ پیش روی همه آنانی است که دم از سازش با این موجود زورگوی پرمدعا می‌زنند و سئوالی بزرگ‌تر پیش‌روی آنانی که از داخل جبهه انقلاب این ندا را برمی‌آورند. تجربه سالیان متمادی گذشته به روشنی نشان می‌دهد تغییر دولت‌ها در ایالات متحده هیچ تغییر و تفاوتی در این خوی زیاده‌خواهی و استکباری نداشته است و صرفا روش‌ها و رویکردها در دشمنی، استضعاف و استثمار ملت‌ها تغییر کرده است. لذا، در سالروز ۱۳ آبان به همه کج‌فهمان و سازش‌طلبان این تذکر صریح را بیان می‌کنیم که چنانچه دل در امید نتایج انتخابات آمریکا بسته‌اند تا از آن مستمسکی برای بازگشایش باب سازش و امتیاز دادن بگشایند بدانند که این ملت اجازه تحمیل هزینه‌ای دیگر مانند تجربه برجام را نخواهد داد.
روز ۱۳ آبان امسال مصادف است با میلاد پیامبر اکرم اسلام (ص) که شرف کائنات از بدو پیدایش آن تا قیام قیامت است. روزهای گذشته دنیا شاهد گستاخی رییس جمهور زبون دولت فرانسه نسبت به ساحت پیامبر عظیم‌الشأن اسلام بود. عجب روزگار از آن است که آنان که ارکان تمدن ظاهری‌شان بر سده‌ها توحش و غارت و نسل‌کشی در الجزایر و روآندا و سایر کشورهای آفریقایی بنا گذاشته شده است، چنان گستاخ شده‌اند که با ادعای دروغین آزادی بیان، اشرف کائنات و فخر زمین و زمان و اسوه فضائل و آزادی‌بخش انسانها در طول اعصار را مورد اهانت قرار دهند. جامعه دانشگاهیان و اساتید دانشگاه علم‌وصنعت ایران ضمن اظهار انزجار شدید خود از گستاخی اخیر رییس جمهور دولت فرانسه نسبت به ساحت پیامبر اکرم (ص)، به جد از دستگاه دیپلماسی کشور انتظار دارد نسبت به اظهار واکنش‌های درخور ملت اسلامی و انقلابی نسبت به دولت فرانسه مبادرت ورزد.
و السلام علی من اتبع الهدی
بسیج اساتید دانشگاه علم و صنعت ایران
دفعات مشاهده: 82 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4247